依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
個女係咪食得多奶嘴
好似有d怪怪地

哎吔 隔幾日又暗示偽生唔陪佢啦
bb對眼腫到好似浮屍 再加埋個死人嘴 好似比人監生掉落海唞唔到氣咁
利申唔係咒bb 只係啲bb唔靚就唔好周圍揚 仲要係kol 第時點見人 整容都比人起
老泥m真係守生寡咁款
明明想綁住個偽老公先至生舊小老泥出黎
生完唔想湊唔識湊 都要迫住帶舊小老泥搬離娘家 去殘宿日日夜夜聽住d警鐘聲聞住d公路廢氣街市臭腥味等個所謂老公約完炮返去
好心就收埋個b專心湊女啦 個女啲五官柒到 又唔係得意 同埋條老mk衰老成咁 玩少啲ig食少啲垃圾兩個瞓多啲晏覺好過啦 一早過曬氣 以為孭個名牌仔可以改變自己命運身份 垃圾女人就係垃圾女人 點知連人哋老母都唔識做 唔保護個女仲要攞嚟行乞
有冇懶人包
想知個post點解會封存左俾唔到評?
應該係個post太耐之前開

老泥m又矮又樣衰仲學人ootd 仲要拉埋個醜怪乞衣女出黎

Btw老泥m無餵人奶又飛機場底都大細胸兼墮奶?難怪偽老公連車都唔推啦
成日呻個女畀人話似男仔
自己又幫佢著到成個男仔咁
[哪來的自信
老泥巫婆一年365日都自J舊照黎填補空虛寂寞扮幸福嘅生活
2019年最後一日當然要與眾同J自欺欺人啦
Mmm1122: 鵝最仲依PR朋友同ig follower朋友 無距地鵝就無得做乞衣乞食 無得買牌子嘢充大頭鬼

以為簽紙排到宿舍再生舊老泥b可以建立美滿家庭綁住偽老公
點知原來無知識又無心做人老母 仲空虛寂寞凍過喺娘家屈蛇嗰幾年真係情願偽老公繼續做popo一齊屈喺外家間房仔 有老豆老母一齊監視佢

偽老公好男人睇佢面口就知幾想時刻都同老泥m一齊啦

咁多年黎得老泥m送禮畀偽老公(賣聲稱不是淘寶嘅衫褲 呃返黎嘅錢+ r PR sponsor)
難得今年收到個Dior紙盒 當然要曬下命啦

但點解由年頭忍到年尾先出story ?
因為mmm1122係sell[虛構的青梅竹馬愛情故事]

笑到gap gap聲
你唔講都唔覺偽生面口咁衰
其實講真我覺得小老泥唔係唔得意
但佢帶果d髮夾真係好撚核突
每次去完日本
講到成日去咁 印象中佢淨係去過兩次?
秦國你就去得多
LM
bb就係得意在一舉一動 唔關五官個樣事
但只限bb 大咗就唔同講法
我覺得幾得意
Bb無罪 做佢個女已經好慘
大家唔好對佢咁harsh
佢既生活只係得ig
睇小陣都唔得
分分鐘個女喊緊都要覆埋個message先理佢
睇唔出佢份母愛
好多人做左呀媽個feel係易睇得出
但佢就...

個個字都識
但 就係睇唔明
正想話真係語癌

語癌太勁無眼睇
一晃
半書面語半廣東話係咩一回事 一係就坐下 同牽著啦 咩坐下同拖住
老泥m話小老泥出第二次玫瑰疹玫瑰疹出一次就終身免疫喎

小老泥好慘 原來訓得咁差除左係老母唔識湊之外 仲係因為間殘宿屋企對住公路又喺消防局樓上 d車聲嚇到佢拍哂心口喊驚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞