依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
睇到佢個ig post以為佢係對比緊二張相其中一個唔係佢老公
肥仔多計 乜又係你呀 你真係7撚到人唔笑狗都吠呀

偽生25歲做警犬咬狗糧揸黑卡 你又知

偽生偽太屈蛇老泥娘家 住頹宿 請唔起陪月工人鐘點湊老泥b 但聽你講係慳撚到仆街買左幾層樓收租

偽生癡老泥娘家揸volvo 你又知

你係偽先生定老泥m?
如果係護主犬 你都幾似主人咁on9無腦
真係勁似
我睇到幅相第一眼都以為係佢老公
其實佢哋發生咩事呢
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
乜你好窮咩...
感覺佢依個時候出黎澄清似係想拎光環
下下都要提起佢老公係消防
以為紀律部隊好威 成日拎黎打飛機
Del左post la
可能好易俾人拎返偽生以前都做過差佬呢樣野黎講
諗住拎光環
點知比人爆大穫
仲要del post咁7
越描越黑
其實佢4個月都冇出過聲 點解而加又要怕比人誤會係警嫂?即係黃?
但佢條8婆一直冇出過聲 我一早當左佢係藍同冇良知
我見佢有post過story鬧黑警嗰啲
係今次張相真係太似偽生
同有d tg group以為係偽生起左佢地底咪驚囉
驚無pr搵佢
藍又驚「fans 」鬧
我記得佢好似係721之後先出聲
但係都係模棱兩可嘅說話
係最近先明確少少

睇老泥m執喼就知佢幾缺乏衛生意識就算特登擺個陣呃like r sponsor都好,d鞋就咁放落喼

老泥m話等左兩年半先去到泰國 期間成日出po話想去 畀壓力偽老公 去個平民泰國旅行都要望穿秋水
偽老公一定係有錢有時間又錫老婆嘅好老公啦

老泥m喺ig呻病左咁多日 都無老公呵返 無人幫輕下湊老泥b 偽老公難得蒲頭就係帶老泥m去睇佢食junk food 真愛呀屌

以下圖片含驚嚇內容:

塊面太瘦 無福氣
仲要下下大濃妝
佢塊眼皮咩事
呢段片睇到都覺得尷尬
佢把鄉音聲真係。。不了
點解佢地淨係去泰國
平囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞