依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike

偽太真係好撚慘 小老泥生日有sponsor搞生日會
講到偽老公好重視小老泥咁 又開到口話自己年年生日都係得一次 (beggar mode on)

結果呢?
老泥m生日連蛋糕都冇個 冇得影美美的照片扮幸福快樂
佢最近咩事
扮到母愛泛濫咁
去旅行都要出咁多post話掛住個女
好扮野
勁扮嘢
老泥m同老軟sam又搵埋外父外母去旅行做人肉腳架兼保母湊老泥b

旅行正值偽太生日 老軟sam喺偽太陷家面前都毫無表示 咁嘅老公都要老豆老母貼錢嫁
扮咩嘢慈母姐?咁撚錫個女掛住個女會忍心放低?

未有未生之前 咁多年都話恨生b要做老母 但舊年生左舊老泥b唔夠幾日就日日都要放風
係依排先多左自己湊 同舊小老泥喺消防局樓上等偽老公off duty快撚d催佢返 驚偽老公又約炮打友誼波喳

記得上年老泥b岩岩出世
佢老母又係冬天唔撚幫佢著番條褲

到今年 佢自己都識講凍冰冰
但又係唔撚幫個女著番條褲

死性不改
的士司機喝醉了
此「的」不同彼「的」

佢打嘅「的」係「嘅」意思
老泥b啲衣著仲7撚過老泥m同老軟Sam
啲BB衫咁得意 老泥m就淘大陸衫畀個女 taste又差 著到不男不女咁
佢自己就著哂牌子logo上身(雖然都係n手貨撈淘寶貨)
過左一年有多 都係唔撚識湊女 又無心學湊女
佢之前去日本 話差啲想買晒間鋪頭啲衫比個女架
唔知最尾買左幾多件呢
唔好咁認真啦仔
見你咁耐之前嘅野冇啦啦彈番出黎reply
以為你特登嘛
咁岩得咁橋比人推咗上黎睇一睇

mon得好貼喎小老泥啲衫咪又係老泥M幫佢著
洗咩自己買嫁
件件都人地送啦
次次見到ig又過多謝邊個邊個送真係笑死
大小老泥身上有d牌子而又要特登show出嚟嘅都係人地送 其他都係淘宝假嘢cheap嘢 撈個n手手袋充大頭鬼

老泥m個富貴fd送個氣炸鍋係咪睇唔過眼佢做左偽太同老母都淨係識一煲水極熟d菜同肉

依幾日老泥m自己都凍到發冷包到冚
但係就唔同老泥b著褲 養個女唔捨得使錢 乜都係淘寶/sponsor/人地送 天寒地凍出街同老泥b著件oversized背心褸 淘寶咁cheap都要買大d著耐d?
老泥b凍撚左兩日 第三日咪發燒囉好老母
舊b發燒就同佢著咁厚唔畀佢散熱 真係低鳩能
老豆老母弱智就咪撚害下一代啦
Emma ngai真係做隻螞蟻好過做舊老泥b 陰鳩公
有無人講下咩事
做佢個女真係好慘
都唔知佢慳乜鳩

買fit size 的衫 轉個頭話唔岩放上ig賣
都好多傻西西會買架啦

對自己個女好d啦 偽太
八卦問句 發生咩事
佢最近自己d生活隨意照令人睇到好尷尬
睇到尷尬癌成日拎mk年代照出黎

[img]https://na.cx/i/JaQifRO.png[/img]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞