依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
依張真係唔知做咩

睇到尷尬癌成日拎mk年代照出黎

第一張係咪笑鳩偽老公依幾年坎坷到滿頭白髮

老泥m你會考0分成家都係大陸文盲 字都唔識多隻 唔copy and paste歌詞仲寫得出啲乜
件oversized背心入面件衫薄到
我細女同佢個女差唔多大
呢幾日就算全天候開暖氣都要同佢著返褲仔
但見佢個女上身著咁多件 都唔似有開暖氣
咁嘅天氣點夠
佢個囡係咪食得個奶咀太多
上唇硬係怪怪地同唔食奶咀就擘大個口
同埋就咁睇佢真係瘦到痴線囉好似發育不良咁
睇佢零波突腩就知係非洲式發育不良 老泥m老母同個妹都有啲波咖

Btw老泥m同佢老豆老母都同佢阿妹割左席
老軟Sam又係同所有男家割席
天造地設
咁邊個幫佢地旅行影相
mmm阿爸阿媽成日幫佢地睇住個孫
唔係mmm點出去放風
陪去旅行嗰兩個都應該係mmm阿爸阿媽黎
睇完哩個comment
然後咁啱佢個女宜家發高燒

講到自己有樓有車咁
結婚前後娘家屈蛇,輪到宿舍都係住消防局樓上又嘈又殘喳
返天水圍揸老泥m老豆架cheap車就自拍Po相扮係自己嘅
偽生偽太柒少陣啦 浸寒酸老泥味好勁呀

又要po又要唔想畀人睇到佢對哥基腳

小老泥同崠個女不蝗多讓
細路有事 入私家睇有幾閒?
老泥m要狂po d核突story tag埋地點畀人睇佢入邊間
咁得閒咁有心情影相拍片出Po 真係好擔心小老泥喎好老母
諗起之前有條友話佢2公婆揸黑卡 幾層樓收租

笑到gap gap聲
我都想問
硬係覺得佢個女個嘴好怪 成日都擘大個口好似合唔埋咁 是咪因為食得奶咀多
有錢到平均一年去唔到一次旅行 去都係坐廉航兼秦國限定
去個旅行要倒塔咁早去機場食快餐影輯大鄉里準備坐飛機嘅相揸黑卡會連普通lounge都無得入咩

最近去日本又係同兩老去
兩公婆去沖繩咪又係d平過秦國嘅package

最好笑係幾年前第一次坐國泰定港龍去台灣 偽生覺得係high end嘢咁 要搭shuttle去上樓梯登機都要影相拍片講到好特別咁
可能私家對佢嚟講好高級好貴
唔知佢幫個女買咗保險未呢
一定買左啦
未買應該排緊急症
係啦 真係慘小朋友咁就一世
其實如果咁高燒嘅話
去政府醫院係冇問題 啲配備會仲好
見佢早兩日個IG話個囡咁高燒 但係去到先知醫院無位
唔知佢係咪直接帶咗高燒嘅女返屋企?
希望佢吸收咗今次教訓 下次小朋友如果再發高燒嘅話先打去私家醫院問下有冇床位
冇嘅話就上政府醫院嗰個網 睇吓附近邊間急症輪候時間最短
正常年紀越細 發高燒嘅話好快有得睇

大時大節係空虛寂寞凍多啲架啦
偽老公唔知係真返工定扮返工先唔陪佢過節呢
mmm1122係咪癲到要開始幫老泥b作「青梅竹馬愛情故事」啦?乞衣老母要個女繼承乞衣兜?

老泥m真係空虛寂寞凍到呢偽老公陪大小老泥去個公園都要po足n日
無相無片就即係無老公存在咁
我想問點解呢個po俾唔到正評,次次㩒正評都會話已封存
我好鐘意睇大家追擊老泥m呀
係好好笑
老泥m兩公婆已經夠柒look啦
點知老泥b著童裝都可以仲柒d髮夾成塊百潔布咁撻上頭 顯得塊pizza臉更大 對矇豬眼更豆豉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞