依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
一盒米糊都係60蚊
咁都要乞 死乞衣
小老泥m螞蟻
你真身咁樣 唔怪得你老母嫌棄到要P完再左遮右遮啦
無腦都要大大聲同人講
老mk真係on9無極限 睇見依d低智商父母就支持生b要考牌
做左人老母...連自己既飲食都控制唔到
知道唔健康, 死都要去飲去做....
BB既健康真係令人擔憂..
分分鐘叫完杯珍奶 會俾BB飲一兩啖
佢兩公婆係咪真係識湊Bb
見到偽生掃風個手勢真係笑而不語
利申 未生過
又推個女出黎乞食

屌 漏m儀你舊小老泥m螞蟻真係好撚慘
D尿片已經係乞番黎 都仲要慳
老豆老母廢柴搵唔到錢養家 就一日到黑就喺網上面tag brand、r sponsor、識網友識pr kol
賺埋d廣告費就拎黎買二手同蟈寶「牌子野」充大頭

正常父母慳自己都唔會慳個b
偽老公被老泥m吹爆慳左個袋 就要生舊小老泥出黎一齊受苦受難

Btw 偽老公對住件平板突腩巫婆都起到機中出埋確係勇者無懼

mmm1122到底知唔知醜?

老泥m你個偽老公婚前婚後住喺你外家分半個床位
舊年拎到間殘宿咪又係繼續喺外家痴飲痴食痴住
你識煮飯咩?係po過幾次滾水淥菜囉

你舊小老泥咪陣係掉喺外家搵阿婆湊
你自己就日日化行個妝玩snow機不離手mon post經營ig周圍tag同r sponsor抄考mk文出po打飛機 出街9fing飲閪茶
講到自己有盡老母責任咁博乜?博多d廣告同禮物丫嘛 收皮啦老泥巫婆m
睇黎偽生食軟飯食得太爽
對住件不男不女都抬到頭
偽生幾時再借做功課溫書之名偷食double may呀?

可憐下老泥b真係有需要出黎賣肉乞食咖

老泥b個梯形嘴係咪咬nuk奶嘴咬到變形?
M螞蟻塊面d肥肉橫生係食邊隻奶粉食到咁?
日日用金銀花沖涼都皮膚差 係咪因爲用Huggies尿片up住呀?定係老泥m慳尿片 或者懶得湊b換片呀?
皮膚有病唔睇醫生 沖半年金銀花都唔得都仲要繼續 真係Goodest logic 黎緊賣廣告sell bb skincare products都係倒米咖啦
各大PR,自知on9無腦嘅就快d一車車send畀老泥mmm1122啦
開奶茶其實唔係個個bb都岩飲
新聞都賣唔少……
個女皮膚搞成咁 好明顯係佢陀緊果陣唔介口
成日飲凍野 仲記得佢食芒果
自己就happy 個女就慘豬啦
Bb有濕疹好慘架
老泥mmm1122閤家都係蝗蟲文盲黎咖
識上網睇mk潮文同喺ig問人點做老母已經超出佢智商範圍
新聞咪淨係識睇八婆雜誌報道囉

開奶茶亂咁煲 仲要一星期煲一兩次

老泥m買埋啲乜野奶咀比個女用
衰啲咁講 好似人地醫院插住喉個呼吸器咁
好柒 自己柒就算啦 又要搞埋個女
想講好耐 搞到小老泥個樣更加似老豆個弱智樣
同埋佢地湊女係任何時候都塞依個通渠奶嘴畀老泥b咬住 滅佢聲 連影乞食相都要塞住 咁樣真係擺明無心湊b

老泥mmm1122又同小老泥m螞蟻一齊撐淘寶蟈貨啦 難怪小老泥d皮膚沖金銀花都好唔到啦
其實呢款奶咀係比小朋友套住手指公 等佢地真係放手指入口都只係食奶咀

我就一直都唔明點解老泥咁快比bb食奶咀
奶咀只係安撫作用

可能佢用奶咀為左賣廣告啦
又或者佢根本唔會理個女 比佢奶咀佢食成日
佢賣廣告唔係呢隻奶嘴
所以一係唔想湊女塞住佢個嘴唔想聽到老泥b喊聲
其實bb食手指係正常探索表現
老泥mmm1122成屋人無人有依個知識
由老泥b日夜啜住舊核突膠 以為舊膠係佢隻手指

又係自打嘴巴系列
又話L’OCCITANE啱佢個女用 用完皮膚靚靚
但又要煲金銀花沖涼
BB成日啜奶咀 其實會好影響佢地個咀型同埋啲牙
佢仲要比咁大舊膠佢啜住 唔多唔少都會有影響
長期比bb食奶咀會做成好強既依賴性

見佢湊女太人云亦云 佢根本就無了解過個女需要啲咩 見乞到咩野就比個啲野個女用

根本就唔識做人老母 好撚可悲
睇啲文句有文有路又無錯字
好明顯就唔係佢打嘅
應該係agency班人寫嘅 再比佢出post
隻老泥乜撚野都無做過就有錢收
嘴型同啲牙仔遲下仲會影響到小朋友講野既發音 仲有老泥m最著緊既外形
見過有小朋友返K1已經一段時間 適應左環境 但係屋企人都仲俾奶咀佢食
個小朋友既嘴一放鬆個陣已經合唔埋 啲牙已經生到好似假哨牙咁 明明父母下巴長度正常 佢既下巴已經有少少向內縮
小朋友雖然講到野 但係發音個陣好似成日含住一舊野咁講得唔清楚 好lur咁樣
老泥m如果想個女第時講野好似佢打字咁1999既話就繼續俾個女食成日奶咀啦
仲有 bb係好需要父母既身體接觸去俾佢安全感 等bb之後可以放心探索周圍環境去學習 同埋bb需要父母同佢互動去刺激腦部發展唔同方面既能力 唔係間中一兩次就可以 而係父母要係bb表達呢啲需求個陣都回應到 bb先慢慢發展到安全感同埋唔同能力既基礎
老泥m如果平時除左影相之外唔會關注個女 無同佢玩多啲同佢講野既話 真係得罪咁講 佢真係會搞到個女第時好似佢咁樣㗎咋
有錯字:加配!
但都一定係PR Agency先寫到依段尚算流暢嘅文字

老泥m個樣同隻鴨個樣 加埋老泥外家個廚房門 成個廣告hea撚到

老泥m所謂湊女 機不離手
睇相都覺得鞋颯颯 尤其個笑哈哈袋柒到
同老泥m d老mk耳環一鳩樣咁cheap咁柒
老泥b個大陸樣已經唔討好 仲要打扮到鄉下妹咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞