依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
因乜事你成隻狗咁追住人地黎咬?你話你同人無仇都無人信
老泥妹成日走出黎乞食想點
聽人講佢個妹都係問題兒童,成日要脅老豆老母,細細個離家出走(好似話落過仔潻)最後自己走左去關人隱事
咁就唔知喇不過聽講老泥對朋友好大方,所以啲朋友回禮物比佢都唔出奇既
見佢同個妹好似斷絕晒來往咁樣
但係記得幾年前佢都仲會post佢阿妹同埋佢阿媽
有冇人知道發生乜嘢事?
同埋記得好耐之前mmm 阿媽都有玩Instagram
但係唔知點解最後又係del咗
有冇人出嚟爆下其實依家人乜嘢事?
佢阿妹係問題兒童?之前又話係mmm趕佢走
同埋聽講係咪佢老公屋企人都係有精神問題?
曾幾何時mmm仲讀緊書嗰陣好似係catalog到做
嗰排佢係成日換仔 好心佢就唔好塑造到佢同而家個廢老公係青梅竹馬啦
佢個西比啲ex屌撚到臭晒啦

然後未收咁多試用之前佢係啲垃圾琴行到教
同埋有喺Facebook度買衫 重要mark到好撚高個價 用嚟呃啲小妹妹

同埋佢屋企好撚多問題
個妹又係問題兒童 兩姊妹完全溝通唔到最後仲要趕咗個阿妹走 冇晒來往 重要mmm結婚嗰陣都冇請到個妹 可想言之佢同屋企人關係幾差 最嘔心係佢係Instagram塑造到自己好完美咁 好心佢啦

然後個廢老公又成日出去偷食
其實佢除咗活喺網絡上面 佢個人真係乜都冇

字又唔識,技能又冇,個老公又唔愛自己,生咗個b出嚟 佢又嫌棄 同屋企人關係又搞到咁差

其實真係好登呢個巫婆可憐

有冇人可以爆多啲佢同佢阿妹之間發生乜嘢事
同埋大家知唔知邊個係Mrs liu
佢哋好似幾fd
佢老母ig好似係賣淘寶貨比人屌果期
佢同佢老母係ig 度鬧人 跟住就唔見佢玩了

利申 有少少印象
咦 好似識真人喎
老泥收咁撚多禮物
咪借花敬佛 換人地啲禮物番黎囉
記得有人送Dior 鞋比佢

老泥mmm1122 :
「我們應該說不上.......青梅竹馬吧........
不過.......我就是想讓人 羨 慕 」

老泥m同偽生現實中都係乜都無嘅廢柴
各取所需 喺網絡世界乞虛榮感
偽生未失業欠債做警犬之前 行商場都戴黑超頭岳岳 public ig自貼 戴隻一千幾百蚊嘅錶就話係‘grand嘢’ 井底到
弱智偽澤森自我感覺超好咖 但個人太濕鳩搞到要痴老泥m老豆幫佢還債同供養埋佢

失業欠債尼啲野你都信
人地分分鐘樓都買左幾間
利伸我聽番黎
唔覺偽生廢話哂消防隊長
人工78萬起碼,未計升級
宿舊不過真係好柒大
老實啲講佢個b 都真係幾得意
比老婆係私家醫院生
又每年請埋佢屋企人去日本韓國泰國剩剩剩
你喺偽生度聽番黎?
佢欠債係老泥m喊住同當時d朋友講嘅!
偽生屈蛇喺老泥m間房都係千真萬確!呢個你睇佢地ig都已經知道!

老泥貴親呀?
消防隊長只係呢兩三年嘅事
佢之前確係撈唔掂證券行 廢到做驚犬散仔 自己都笠哂水唔想畀人知 private ig又del同袍tag佢

請老泥屋企人去旅行?請過一次去台灣住上下格床民宿一次帶埋老泥老哥老母去大阪做人肉腳架周街馬路影相咁囉!邊個出雞邊個出豉油?

老泥結婚生b邊個埋單?
婚前婚後住老泥屋企邊個交水電煤?
認真問 真係有年年請?
如果有 應該會不停期post番出黎打飛機喎

佢個b得唔得意各花入各眼啦
咁都有打手
買左幾間
邊區啊?大灣區啊?

邊個講比你聽 呃9你?
你係真心膠定點
吊9人都搵合理啲丫
以偏概全
生仔唔通影張單上網比你睇邊個比錢?
買樓洗唔洗邀請埋你上去參觀?

信你果個真係要驗下腦
人地兩個慳到仆街25歲渣黑卡銀行排premier 隊啦

喊住同fd講真係人唔笑狗都吠

見你鍥而不捨成隻狗咁追住人黎咬
純粹睇唔過眼
笑撚死肥仔衝出黎柒
起薪3-4萬 頂薪先7-8萬呀
偽夫婦25歲揸黑卡真係人唔笑狗都吠
揸白卡有你份!
搵咁多 又私家生 點會連陪月都唔請比老婆 坐月又唔小心 又冇餐好食 自己諗下佢地環境有幾好
唔係睇唔起mmm窮 香港地大把人環境比佢差
只係睇唔過眼佢地自欺欺人姐

其實請個陪月 兩萬加一萬買餸錢姐 講到幾層樓 又黑卡 唔會比唔起啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞