依對情侶好嘔心(8)

1001 回覆
48 Like 12 Dislike
老泥m真係個好老母
湊住個貼身膏藥老泥b都咁得閒mon post
跟手整色整水拎個folder出黎寫幾張紙仔

偽老公連車都無 會有車保?一個folder 但係車保 稅單要特登寫多幾多紙仔畀人睇?

老泥m 有無聽過此地無銀?

我覺得佢好可憐🥺 成日扮恩愛
佢之前有段video勁多鄉音可能係睇得太多殘體,又聽得太多蝗語
整到咁 kawaii 但把鉸剪出賣佢

日tag夜tag 終於比佢R到啦

偽生係咪有咩病老左廿年咁
嘩佢d 法令紋
其實佢老公依家肥番少少先好睇
唔係個個學似你老泥m的審美觀咁,瘦先靚呀
痴撚線 瘦到個人憔悴晒 話係最fit
算鳩數啦佢佢都成日嫌自己個女肥,都cls!
佢老公係消防隊長?

真心問 老泥m你依d N無老mk有咩利用價值
咁多年黎見你現實生活朋友都唔多個 講到幾生死之交咪又係反面收場 淨係識喺網絡世界周圍r fd r jetso 扮有老公錫 扮好老母 利用埋舊肥泥出黎乞食
好好笑 佢真係有語癌
連完整冇語病嘅句子都打唔岀
好擔心佢個女日後嘅中文功課⋯⋯
英文功課仲擔心

蝗種老泥m之前出po扮知道扮關心社會扮黃

用文字已經形容唔到?老泥m你全家都小學未畢業咁弱智就當然詞窮到語癌

R廣告乞米乞到年三十晚

打數

淨係識食垃圾 煮垃圾 咁都要影出黎
扮賢妻定係話畀人知偽老公有返殘宿睇大小老泥
佢真係文盲中既文盲

老泥m坐親佢老豆架前七就要影相po相扮偽老公有車
女生男相兼夾三尖八角仲札all back孖辮

咪再母女裝r sponsor啦 好撚7呀 大小老泥都咁樣衰 著咩都似底衫褲
殘宿個露台又核突 十足幾十年前d公屋磚咁污糟邋遢

咁多唐裝衫揀都bad taste到咁
老泥m你個妝厚過批蕩 又蛀牙口臭 仲hi落老泥晴度難怪老泥晴d皮膚比一般bb差咁多又咁耐

老泥晴一個奶嘴都唔夠 到底佢老豆老母點樣湊?

老泥m做人老母乜都唔識教懶得教
淨係識教埋d騎呢舞呃like
搞到老泥b更加醜人多百怪

幾十歲人咪再扎喱d頭扮後生啦

老泥m你同小老泥對腳點擺都係咁短咖啦樣衰身材差左遮右避都係咁

老泥m你招牌影相pose唔係同Peppa pig一樣咩你正面有4隻眼2個鼻2個口唔見得人咖嘛

扮黃扮關心社會時事 偽夫婦咪又係照去政苦花市飲閪茶

無時無刻都要老泥b含撚住個奶嘴 兩公婆低能唔識又唔想湊就唔好生啦

老泥m成日想show間殘宿好大好靚咁
但事實就係內外都堅殘堅頹
所謂露台似陳年公屋走廊
屋入面橫樑壓頂 間隔奇怪 成屋電線都係明線勁核突
木地板移位d空隙位同老泥m未cool牙之前d牙隙一樣咁闊小心kick親老泥b呀
睇到都尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞