女醫學生活活凍死!忘帶28元車費 司機狠丟包「零下20℃」荒野

541 回覆
49 Like 465 Dislike
上車時溫度係幾多呀,落車後溫度急跌幾十度
周街都係人點會涷死
實有物資用下

極端講句
有連登仔在場爭住找數啦
探老母+醫科生+21歲女+荒山野嶺...
中国閪已崩都應該無晒人。
仲醫學院大學生?
大佬,唔夠衫著就報警啦
賴死係車到,等警車送你番屋企
大學生
環境問題先搞到佢死硬
喺德國/瑞典你唔救條友真係犯法
但香港冇咁多極端天氣咪冇呢啲法例

烏克蘭咁涷咁荒會死人對當地人黎講常識黎啦
你當嗰度香港咩
發現在個重點,事主係女
好應景呀,啲人到依家仲不停咁炒埋去。

https://www.youtube.com/watch?v=iwaEWC_SwSc
有咩司機會中途先問你攞錢
我唔知事實係點,如果我係乘客老蓮都話佢自願落車啦 唔係自己咪變埋見死不救嘅幫兇
咪打左電話囉,追post啦on9
在理都一定有問題啦 唔係都唔洗比人拉
荒山野嶺趕人落車 都預到可能死人
春青期少年想out stand自己既特色黎
絕對可以,不服來辯
有人上車都荒山野嶺?
人頭豬?
追post啦,有人上車點會荒山野嶺 ,仲要行得7分鐘渣
有種人係特別閪 好似全世界欠左佢咁
唔排除個司機係咁
柒撚左你就認啦屌你老母,駁唔撚到又要拎尾彩,
柒唔撚柒D呀?
駁唔撚到就認衰啦,唔係就同你全家一樣比狗屌撚死架啦
你嗰兩個case 係你做咗某啲野可以令人唔洗死
個司機係做咗某啲野(趕人落車) 令人死咗
( Show Blocked User - LonelyWolf )
呢條友無追post都可以繼續9up落去既
俄文post話有7條友證明無趕佢落車,
係佢打電話之後自己落車,
開左7分鐘車,係下個站有人上車個時落
荒山野嶺? 7分鐘可以去到? fine
沿馬路行番去唔得?要入森林?
炒車啦!封路啦!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞