女醫學生活活凍死!忘帶28元車費 司機狠丟包「零下20℃」荒野

541 回覆
49 Like 465 Dislike
你哋到底有冇睇報導㗎
譯俄文篇報導咪講咗係自己落車
成班人重討論嗰司機掉咗人落車
同埋好有可能係佢自己掉咗入坑所以死
嗰司機點撚樣知佢之後去邊同之後會坑
你哋到底有冇睇報導㗎
譯俄文篇報導咪講咗係自己落車
成班人重討論嗰司機掉咗人落車
同埋好有可能係佢自己掉咗入坑所以死
嗰司機點撚樣知佢之後去邊同之後會落坑
如果係香港租唔起屋,訓街凍死左,咁應該邊個負責?
錯同犯法都唔識分
發覺連登仔一企係道德高地批判人的時候
炒車成數都幾高
呢單原來真相係條女係下一個載客點自己落車走

btw 其實烏克蘭呢d咁北的地方
咁凍好正常
唔可以用香港比較
基本上正常人應該都會著夠禦寒衣物
你話俾人趕落車就會凍死
咁係的士站等唔到車個班人會唔會凍死哂
你做司機洗唔洗問埋個霸王車客著唔著得夠衫
而且條女自己行入森林更加無得怪個司機
你係咪覺得自己好醒
而家已經係假設有件咁的事 個司機有無犯法
搵到一段應該似係前面有人講個嗰毇嘅新聞
https://apostrophe.ua/ua/news/society/accidents/2019-01-26/poyavilas-neojidannaya-versiya-smerti-studentki-v-lesu-pod-jitomirom/152525

重點有睇前面都知

個女仔應該飲咗酒,有幾醉唔知,連佢個 Sister 都話佢飲咗酒又朝早四點出去,係一個壞主意

另外,咪撚再炒車,其他乘客都話個女仔靜悄悄咁落咗車,唔係個司機趕佢落車。

個女仔自己諗着穿過個樹林
結果跌咗落個沼澤,仲係結咗冰嘅,可能就跌咗落冰裡面

結果搵番嗰陣係喺個冰裡面凍結咗。

根本就同零下二十度無關,嗰邊啲人着衫點會頂唔到零下二十度

你估係連登仔咩。
你就真係咪撚ON9啦
去過烏克蘭
開頭冇烏克蘭幣
個司機都由我
出面負20度個司機絕對可以合理預視到佢出到去會死
佢的確係間接令到個女氣田死
樓上講果啲咩唔俾人入屋果啲例子根本就戇鳩
首先,係咪你令到佢喺出面捱凍先?唔係就收皮啦,根本就同呢個case唔同
呢個係個司機嘅行為直接令到個女仔要行去一個負20度嘅地方 最後死咗點都關個司機事
炒咗車 當我無講過
連登不嬲道德撚主導
條女住嗰度就係負廿度啦,唔通佢上車前唔係負廿度,落車先係?

用吓你個腦啦。

以後係街有人凍死,佢最後洗用既服務機構就慘慘
對連登仔嚟講就算有人住都會好危險

呢啲地方,好多都未必有街燈,屋少啲人瞓晒無人開燈,真係可以黑媽媽。

睇到真係同荒山野嶺無分別。

就算我去過啲大城市都係,就算市中心,一離開啲主大街,已經係好荒蕪,但只要跟着馬路行就唔會有危險。
唔知烏克蘭死剩幾多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞