連登巴膠齊搭路權E400行3M暨中灣繞搞到三隧齊塞專區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有車都去做268x啦
屈深水埗班人俾多1蚊
N930 vs N934
錯勒 35a拉去梨木 31B拉去安蔭及經富榮落埋高鐵 殺36B
真係世界級走線
不如經西隧行中灣繞好過啦
投左先,之後慢慢拆線都未遲啦
真係驚嘅咪學黃公司拖耐啲先拓展到入標條件囉
沙田區內版屯馬線
682B 要半粒鐘先上到大老山都覺得兜,呢條線計埋塞車真係成粒鐘先入到大老山,但大老山去北角都唔駛半粒鐘
基本上一條巴士線上公路前要兜20分鐘以上已經抵銷咗坐得舒服(九龍巴士除外)嘅優勢
火炭去西灣河條線
係邊個諗埋啲咁益智嘅走線
定係想曲線俾班區議員叫拆線跟手又成功爭取

Btw 今年沙田區份RPP好似有心撩起地區矛盾
87D減走特快車益大水坑 搞到錦英富安對立
跟手開A42又要減車 本身顯徑冇線就實要
但肯定E42沿線又嘈到拆天
61A 友愛南至屯門公路轉車站
變相復活61U? (用U好似正啲)

962N 黃公司係咪終於有一條D/F後䮕嘅路線

A38 真係越搞越兜

A42 沙田水泉澳至機場,經大圍
慢慢陰乾E42

N930 N934 兩間公司真係日頭鬥到通宵 紅公司似乎繼224R又贏一丈

招標線 屯門54區至九龍站
招標線 屯門54區至觀塘碼頭
呢兩個會唔會用T線名義開

30X 經如心廣場總站

36X 改經彌敦道,延長至尖東麼地道
其實而家35X都唔係爆 等睇佢又畀區佬ban

43P 改經大學站,不經大涌橋路
如果有得全日就正

230X 往黃埔方向經荃灣西站及楊屋道
又係做乜鳩

930X 港島方向經海興路、荃灣西站,荃灣方向停祈德尊
又玩同紅公司同鐵打交?

A20 改經何文田及大角咀
改完都唔見得會多客 做好班次先啦

A41 延長至黃泥頭,試辦火炭特車

NA21 改為循環線,全晚服務
有冇咁好掠啊啲水
九巴低能架?朝早最好客果幾班87D就係錦英直出果幾班超特快,佢竟然走去建議cut左佢?!
54區去尖沙咀果條城仔投到開全日就正
反正有屯公三站開全日都唔怕
87K 之前先好似要嘔車找980A 定980X 加班條數宜家又由嘔俾274P
咁朝早多多12.8 都唔夠載啦
E42而家紅日大圍已經好多時要企
再cut兩車係咪想全日開20
大圍要企有不滿咁就啱啦
請光顧全新嘅A42
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞