連登巴膠齊搭路權E400行3M暨中灣繞搞到三隧齊塞專區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
九巴934號線,特快來往荃灣西約,中上環,灣仔
仲難聽過轉龍運A32減6蚊,真係一山還有一山高

係290聽過好多次,邊度有人拎住行李同你290轉A32
九巴(仲有呢度某些人)對富亨存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在10多年前已經出現,咩野富亨大帝論,不攻自破。

唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?
呢個講開又係,反而煩撚過934好多,屌你一程290播成十幾次,喂大佬會唔會貪平嗰十幾蚊走去同你搭A32慢慢轉,唔撚坐A29呀
934個個內容係可以,問題係把陰森女人聲

290系轉A32就直情多餘,要平既人搭E22A,要快就A29
https://youtu.be/ia2hjurk69o
未聽過既巴打慢用
290最煩嘅係過咗返彩明都站站播 播到識背

呢個講開又係,反而煩撚過934好多,屌你一程290播成十幾次,喂大佬會唔會貪平嗰十幾蚊走去同你搭A32慢慢轉,唔撚坐A29呀
290最煩嘅係咗彩明嘅都站站播 播到識背

290最煩嘅係返彩明嘅都站站播 播到識背
__(持份者1)__ (仲有__(持份者2)__)對__(地點A)__存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在__(時間)__前已經出現,咩野__(對居於地點A人士的戲稱)__論,不攻自破。

唔認同唔緊要,歡迎拎__(物件1)__拎__(物件2)__黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?
我屌
年頭就咁撚多新潮文
點撚樣頂到年尾
其實934個問題係服務範圍太細,點賣廣告都無用
290/A轉E32都仲話同E22A打下,轉A32做咩
5670-5719改會好啲
話曬都「舊」車

我諗淫力車只係去到要用舊直改開篷嘅年代前已經執笠
但另一條港島荃灣特快既930x客量都無咁大獲
咁930X荃灣服務範圍已經大D,二來入到銅鑼灣對非繁假日客量有保証
以前遊港島好過依家過紅隧做吸塵機
長沙灣道點會3條行車線2條泊咗車
不過深水埗地鐵站果段開始有泊車真係麻煩d
東京街以西嘅長沙灣道通常都暢通好多
41 44 轉乘往機場或港珠澳 都一樣咁難聽

最攞命係呢兩個報站啲雜音多到
btw 係咪有人想要 ASU dash addon

https://www.facebook.com/439397589451683/posts/2129034297154662?sfns=st

不如放佢哋走
我唔想再時見到收車燃點失望
最嚴重係黃竹街嗰個站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞