連登巴膠齊搭路權E400行3M暨中灣繞搞到三隧齊塞專區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
垃圾revo s真係狗都唔屌
呢張呀嗎
唔該巴打
我搵左好耐 公司個網都冇
12年前城巴為舊款TD 巨龍新巴化翻新

區議員貼咗出黎
甜橙張948系豬紙應該難睇到仆街
唔記得仲有張
巴打們,想問下其實36荃灣返梨木樹咩原因咁唔受歡迎 ?越來越多客走去搭48x 73x

今晚下繁搭UF1161@73x返大埔,眾安街已經接近頂閘 沿路留後問題幾嚴重(特別係昌榮路) 點撚知一個梨木樹落接近30件 去到城隧先有吉位俾客上車
都唔難理解狗公司點解想30x兜西站

而家都夠難睇
948去港島應該要獨立一張豬紙
A/B/P/X塞哂落同一張
要搞44 邊有咁易
諗起陳笑文事件
咪有45
我意思係學前面位巴打話齋
拉18去常盛街/天光道
愛民/OU嗰邊由45代替

如果唔郁44嘅話都可以keep番41
改為去黃埔/紅碼,學15咁行,直到同天光道交界就轉過去
另外建議12A改行亞皆老街,太子道東就比41行(窩打老道上去),因為12A係現時土瓜灣上路唯一去到旺角嘅巴士路線,應該善用呢條流水線去經d最旺嘅地帶
依家仲行緊嘅歐二3ASV係咪都有裝咸魚計量器

我今日搭280X歐二躉都好似有

不孝子名單
1 秋本(不孝教教主)
2 潮乜春/CHiCO最高!!!(不孝教首席教徒)
3 薯仔邊忽好食
4 GK9094
5 141906
6 換襪喪志
7 小獌
8 雜近評
9 seohyunbb
10 IFC天台
11 蓮尼住
12 Jack_Galaxy
15 點火石
16 未雨稠膠
17 訓啦!_好樣
18 寶馬七系好長
19 人大陽痿會
20 7_仔
21 逢二進一郎
22 月滿軒尼詩

(偽)不孝女名單
13 安娜
14 屯門詠池

唔好靜靜雞del個名

以上名單請永久置頂 直至找數為止

年輕人,係咩促使你做不孝子?係愛定責任呀?

係無圖呀屌你老母

忠告: 不孝可導致陽痿 唔想榜上有名,咪做不孝子

其實可以將秋本除名
因為佢依家已經冇再講女唔比圖,同埋重點係根本冇人想睇佢d圖
而家理順少少948無長宏開 反而無想像中咁難睇 唔夠大佬6仔/14黎

但都係要po

不過而家番青衣清一色陪兜長宏 應該都有進攻人會嘈
佢話冇位
長安長發姐
狗巴仲有歐二躉
個計客 icon 假㗎吓話
又要講多次 上次坐 68 睇 ETA 個時間隔離出把間尺
一嚟到係 ASC 仲要冇紅外綫 detector
沙咀道其實係冇野行(麻甩佬除外)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞