連登巴膠齊搭路權E400行3M暨中灣繞搞到三隧齊塞專區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

不孝子名單
1 秋本(不孝教教主)
2 潮乜春/CHiCO最高!!!(不孝教首席教徒)
3 薯仔邊忽好食
4 GK9094
5 141906
6 換襪喪志
7 小獌
8 雜近評
9 seohyunbb
10 IFC天台
11 蓮尼住
12 Jack_Galaxy
15 點火石
16 未雨稠膠
17 訓啦!_好樣
18 寶馬七系好長
19 人大陽痿會
20 7_仔
21 逢二進一郎
22 月滿軒尼詩

(偽)不孝女名單
13 安娜
14 屯門詠池

唔好靜靜雞del個名

以上名單請永久置頂 直至找數為止

年輕人,係咩促使你做不孝子?係愛定責任呀?

係無圖呀屌你老母

忠告: 不孝可導致陽痿 唔想榜上有名,咪做不孝子

萬能Key:
1. (路線)班客搭XXX/行路都得啦,係佢地咁鍾情巴士
(地方)真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
2.你屋企樓下有全日(目的地區)線就唔好係度講風涼話,係度盲反 !!!!!
你唔用(路線)唔代表其他人唔需要搭,否則為什麼區議員和(當區)居民要不斷爭取
3.(___M/___K/鐵路接駁線)係阻礙(地區)巴士路線發展的絆腳石,最好取消左佢,做好對外巴士服務
4. (___M/___K/鐵路接駁線)係所有地區的巴士發展絆腳石,給巴士公司和運吉 hea 做當區巴士線的籍口
5. (起點)可以去(地方)搭(路線),步行也不算行太遠﹗
lm
Lm
九巴app幅gif圖呢
留名
飛哂第一頁D 置頂圖啦
留返青山醫院眼鏡圖﹑九巴廣告gif﹑煩膠撚屌list同萬能Key潮文就夠
狗巴大把巴士婆正過佢
提供圖片

人話呀
呢個真係由膠talk出架
仲未見到有正式通告
依家潮流係咪興純文字討論

紅巴何來有舒適度?
只限企位
精髓嚟唔想飛
agger,置頂圖要留張死氣喉圖
幫狗巴Delete返啲失實陳述
為讓乘客有更佳的乘車體驗,九龍巴士(一九三三)有限公司首次推出翻新巴士計劃,實踐我們以客為本、與時並進,盡心服務的精神,並希望透過提升改變車廂內的設備及安全提示,加強乘客的乘車體驗。

九巴會陸續為車齡約八年的巴士進行「大裝身」,工程集中在車廂內提升乘客舒適度及安全,長遠亦有助於巴士的保養維修。工程主要包括更換座椅的椅套及全車地板。選用淺色的地板,再配以啡色的全新座椅套,令車廂顯得光潔亮麗

此外,巴士車廂會翻焗漆油,令車廂煥然一新整潔美觀舒適度媲美現行新一代「紅巴」。另亦重貼上落樓梯安全提示膠邊,以及更換扶手吊環,提高乘客的乘車安全。

翻新計劃首階段於今年六月展開,首批約270架巴士會陸續翻新,期望能讓乘客在每個巴士旅程中,感受到我們以客為本的誠意
屌佢肯定期清潔下盡經好好多啦
灰柱紅巴都已經滿報頭油啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞