連登巴膠齊搭路權E400行3M暨中灣繞搞到三隧齊塞專區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
已經分唔到條線係逼害緊邊間公司
利申 等緊柴小首席帶風向
大笑咗出聲
[imghttps://na.cx/i/eE2ZXuN.png[/img]
唔爭在入埋新田圍啦都兜晒成個大圍咁制!

沙田區唯一沒有新過海巴士路線建議的區域
68X又收車
同創富投唔投都死
投到應該都會全日就大數都運空氣,投唔到就畀對家自己地頭玩分段搶客
PR molamola
玩分段都冇用, 仲衰過以前嘅82K

除非癲到玩唔過隧道嘅短途班次
噢 沙田大會堂走咗班車
唔緊要 慢慢行去沙角都可以追得番班車
真係好佩服運吉班高官個種離地
有司機揸住架歐六mmc個個站起步都㩒 請緊握扶手
又關公災難
狗公司必不可失,呢條係沙田區內大流水
一俾柴少插旗,再拆線做特快就掘走好多客
東區流水 不嬲都俾九巴隧道車掘緊
所以點計,九巴真係要10分鐘一班
0500-0030 重注去入標
一日蝕一萬好過將來蝕十萬
沙田區內除咗80K 83K之外全部都唔撚想做
依家d 人搭18 主要都係灣北﹑中環返工客
18P 非繁都係客量一般
如果18 延長服務時間去非繁都係蝕錢
唯一可以諗下係中環段行德輔道中定干諾道中
睇佢條屎橋就係想堅城-中上環流水由5B/10 3.7拉到上18 5.5同埋爭上環-灣北(上年18X想改慢咪想食呢班),所以最終似行德輔道中居多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞