連登巴膠齊搭路權E400行3M暨中灣繞搞到三隧齊塞專區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
E6T2@6
頭先搭102去港島
長沙灣道後段仲塞撚過紅隧
934 錄音個把女人聲好L難聽
係紅隧上返九龍灣2100左右20分鐘就到
但去到2200九記就要30分鐘
當然可能有其他因素
但我感覺新記得碌神/車手會揸IOI
九記就普通咁揸
reference: 2100 28 都係30分鐘先到淘大
pH 值 = 1
長沙灣成區都on99
3條行車線
成日2條泊左車
唔漫就假
30x 15分鐘就由大河道翻到深水埗
dllm
半個鐘作品 呢隻色都幾襯飛𨋢
好似SHARP過頭
想睇青衣版
九巴(仲有呢度某些人)對洪福存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在2014年時已經出現,咩野人口老化論,不攻自破。

唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?

又變做潮文
九巴(仲有呢度某些人)對嘉湖北存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在10多年前已經出現,咩野嘉湖大帝論,不攻自破。

唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
改埋做翠竹花園都得
九巴(仲有呢度某些人)對青衣存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在10多年前已經出現,咩野嘉湖大帝論,不攻自破。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞