連登巴膠齊搭路權E400行3M暨中灣繞搞到三隧齊塞專區

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
屌你等緊半個鐘一班嘅2X,巴士站前面有架車落緊客,個司機排第二睇到唔睇下有冇人係站牌下面等車就抽頭飛站,截都截唔停
等多五秒等前面架車走咗望多一眼使死咩
有冇人知道屯門搭咩巴士去調景嶺?
狗巴 我屌你老母
依家日撚日都上唔到車,個仆街載客率點撚得出黎 你班撚樣係咪盲撚左
夜媽媽N車行云大埔區內幾條大屋村先正路,無人想半夜大中行返富善
九巴應該唔想城巴半插旗先搞到咁
N373條垃圾都叫有N271轉乘(有機會九龍塘有1-2個客 ),呢條乜BBI都無,條走線又垃圾,拉長里數收高一級錢,行東隧大老山燒下油,搏加價算
白石角灣仔招標線經源禾路
N373都識兜哂佢
258/259轉鐵?
死都唔肯入銅鑼灣
無人叫佢跟N680/N619咁入銅鑼灣,大可以跟而家307咁行皇室堡入、興發街走去行紅隧
難得269B仲有d客支持下
但係隔離260X黎左兩架中載兩架站頭車都未有一架269B
仲要eta無啦啦11分鐘變左3x分鐘
喺美孚轉98C定係喺荃灣轉290快啲?
兜多咗,運頭塘班友肯唔肯先
佐敦道好塞車
龍尾南昌站
已經見到三架269 B係入面
利申:已成功回家
又咁講,喺運頭塘搭得巴士嘅都已經係忠實fans嚟,最緊要你有車比佢搭就得
276P 改經洪水橋洪福邨及輕鐵屏山站、塘坊村站一段青山公路
終於肯改
唔搵261X掠水
68X已經有大把人比足$14

Btw大嶼山慈善巴士公司之前唔係話將深圳灣貨物線改經窮fuck咩
阿無良柏個伯爺可能又報夢俾佢叫佢唔好呢
N277胎死腹中?
978X都係
其實行大坑道天橋停景隆街(跟住入紅隧)已經算可接受,呢樣都唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞