【有圖有字】7日英國阿仙奴之旅

334 回覆
108 Like 8 Dislike
啲公仔嚇死人咩
之前1月都去左主場睇富咸個場
其實覺得d野食無d人講得咁差
但係喺倫敦個幾日d schedule勁趕 有幾個plan左去既地方都無去
富咸嗰場喺咪laca梅開二度嗰場?

手足講緊倫敦啲嘢食?
其實我今次都食咗唔少嘢,普遍都覺得ok,無啲人講到咁差,肯畀少少錢都唔會伏得去邊
1月1個場 laca有入波 但係得一球
係 倫敦出街食個幾餐我都覺得ok
最後一日,準備離開了

住足咁多日嘅Airbnb,其實環境都唔錯,間房都算幾大

不過間屋個正門其實就好撚煩,係勁難開門或者關實道門,次次都要搞勁耐,勁暴力嘅方式開到砰砰聲

一出屋對面馬路就有郵筒,走前寄埋佢

不過真係等咗好耐,寄咗總共6張postcard,截至今日收得4張,仲有兩張仲未到!!!三個月啦!!!唔通要「三個月又三個月」?
由於最後一日都無特別早起身,所以行程就係直接去機場

總有啲鐵路站係無𨋢,一定要揪喼眼利嘅就會見到我掛咗隻清潔龍喺書包了

一樣係搭阿聯酋回程,同樣喺杜拜轉機

都唔算重喎

上機前仲有少少時間,見仲有啲錢剩,喺哈利波特專門店買咗少少嘢

上機!今次似乎真係有得睇波

又見到 Laca

要離開英國了,真係好依依不捨

飛行途中有得睇波!有得飲啤酒!爽!不過呢場熱狗大炒
旅途就此圓滿結束!多謝大家一直追看,容忍我拖咗咁耐

對於倫敦感覺幾好,有波睇之外,至起碼都有啖好食,嘢食真係好緊要!

另外白禮頓呢個城市,真係帶畀我好多驚喜,一個沿海城市真係好應該喺夏天再次到訪,就留待遲啲再探索!

阿姆斯特丹就真係好正!!!好多嘢都未去,一日真係唔夠,不過今次印象加晒分,有機會一定會再去!!

最後,特別多謝我女朋友出錢又出力帶我去英國睇波

遊記就此完結,歡迎發問及吹水
清潔龍
上次我見佢太樣衰無買 好後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞