[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
咪講左呢個所謂case出左無耐,冇片唔出奇囉
同巴打一樣用犀牛盾bumper同貼 真心唔錯 不過裝完bumper有啲大部
犀牛個 bumper 好跣手囉
係大部左 但手感好好 又好有安全感
正常一出就有片
冇review都有official介紹片啦
背有skin,面有玻璃貼,唔會花
有d 野唔好講到咁死好
依家都唔知係邊一邊有問題
dbrand果個相反,超絕手,sip入褲袋都要用力推入去
手感上我鐘意rhino多啲
dbrand好在skin friendly啲

不過dbrand case就不了
2月尾先ship,未有demo都好正常
你依家用緊 dbrand grip
舊dbrand grip 真係好型
rhino 個個bumper跣到我部pixel 2xl 跣到跌左兩次
用過第一代
rhinoshield最似樣架啦,devilcase又唔出
devilcase靚就靚,不過覺得跌落地超傷機

放全新第一代dbrand grip for pixel 2 (細機)
我係先達見到間 devilcase 嘅專賣店, 係有devilcase 嘅 bumper 賣, 但係唔知有冇pixel 款
上devilcase網睇咪知
先達就算有,都應該mark up唔少
我想問冇APP或者網站係可以MON住另一個APP幾時減價?
我想問冇APP或者網站係可以MON住另一個APP幾時減價?
急買玻璃貼,香港邊度有平靚正嘅貼買
鬼域買有冇伏,我知鬼域=冇保 只求係全新
咁等下個月出糧去馬
冇左天氣個舊野 有冇巴打遇到
我都係今個月係鬼域買pixel3,佢賣既係全新未開封既水貨,又會同你對埋機身編號,買既時候感覺良好,唔覺有唔老實。
Server side問題,好似係,早兩日我都係咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞