[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
一個問坐幾耐 一個話自己部機fix咗

個邏輯係咪你發現唔到有問題 所以其他人部機唔準有問題

OK嘅, 多謝巴打指教, 其實我係想問"有無巴打知道PIXEL2 個觸控問題可點解決"

唔識就算

正如有人WIN10中 HOME BUG, 一堆人彈出黎話自己無事, 唔知想點

呢啲回覆係想我做啲咩
係咪電話充緊電先係咁
唔係, 通常玩耐過50分鐘左右就會出現
到貨啦四日都未肯出貨
到貨啦咪講咗唔得囉,仲要用,你係咪on9
屌 唔怪得咁耐都唔出
XDA 就發現了在 Android Q Preview 2 中,Google 再一次把他們於 Android P Beta 時展示的只有單顆「藥丸」形的導覽列搬出來,換句說話就是 Google 希望在下一版本的 Android 再拿走多一顆按鍵,進一步變成完全的手勢操作。
我覺得好事黎
而家條BAR個感覺真係唔知想點咁
真係寧願佢得返粒藥丸左撥右撥好過
好似LIHKG咁中間掃向右= Back 我接受,唔使好似iOS咁。
想出部 pixel 2 xl
請教各位巴打
應該去 ssp 舖出定上 amazon 訂?

上 hkprice 見 ssp 啲價平啲
但又驚有伏
跪求巴打賜教
係就係統一啲 左右平衡
但back制會成日用 下下都swipe會手指公痛
我右手指公已經因為打字/碌到痛痛地
最穩陣梗係Amazon/Google store
如果你淨係想試下pixel
喺amazon買refurbished都好平

利申 未試過
Amazon 記住要女睇seller
想出部 pixel 2 xl
請教各位巴打
應該去 ssp 舖出定上 amazon 訂?

上 hkprice 見 ssp 啲價平啲
但又驚有伏
跪求巴打賜教
最穩陣梗係Amazon/Google store
如果你淨係想試下pixel
喺amazon買refurbished都好平

利申 未試過
Amazon 記住要睇seller
我都見到 amazon 啲 refurbished
係咪即係 google 將舊機覆新?

你好!

我覺得Price上的這個產品/服務很不錯:Google Pixel 2 XL 128GB
HK$7,090 (水貨)!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/product.php?p=277516&sh_ref=oth_8c549de28f3033793f0a4e71738ba2f5

ssp 啲價平好多
Amazon賣嘅都係Google翻新

2xl 128gb Google Store us699
Amazon 2xl refurbished 64gb 329
想買 2xl 白色
但 amazon 唔送香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞