[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
pixel 2 xl 係咁 kill background, 己經off 咗電源控制
有冇方法停咗佢
唔想次次轉出桌面再開app都要重啟
兩個有咩分別?
pixel 1 個個下面有啲位比較薄,用得耐有機會爛
pixel 3 個個無呢啲位,應該更耐用

同埋pixel 1 個個啲掣比較難按
pixel 3 個個好易按
之前等咗好耐live chat個掣都冇出現過
之前試過 幾時上都係寫please try again in office hours

依家係office hour 再試啦
慢慢等,我上次等咗5日先覆我
依家唔使住 但都唔該你
屌那星@madebygoogle點鳩我去第二度
有無巴打有pixel 3 XL fog case
膠貼撞花左
諗住問下有冇imos玻璃貼啦,又淨係得大機
跟住貼左隻不知名既玻璃貼,點知中晒伏

想問犀牛盾出個隻有冇伏?
我淨係要求冇彩虹紋同埋邊緣唔好擋得太勁就得
有冇巴打個天氣information係home screen消失左
server side問題嚟
本身都想買個bumper但係我not pink 揀色好煩
部電話有時connect wifi 個陣,個符號有個細x,佢寫已連接,但沒有可用網絡,但其他機都無咁既情況,唔知咩問題
會呀,返左大陸連親人屋企既wifi都會係咁,但係又上到網既
Pixel 有咩代運仲未ban
宜家都冇咩生還到
有部大係到 有興趣可tg傾
Google Coral 現身 Geekbench,搭載 Android Q + Snapdragon 855
Google 跟 Apple 差不多每年推出一款旗艦級智能電話,大約每年 10 月發佈,但現在還只是 2019 年第一個月,Google 新機的資料突然出現!

日前在知名跑分站 GeekBench 的數據庫中出現一款名為 Google coral 的新設備。而這設備最吸引人的地方,是搭載 Qualcomm 最新處理器 Snapdragon 855 及還只是 Preview 版的 Android Q!除此之外,所知的只有用上 6GB RAM。

至於跑分成績方面,單核成績為 3296,多核成績為9235。根據小編的記憶,Google coral 是 2019 年第一部搭載 Android Q + Snapdragon 855 處理器產品。

現在 1 月還沒過,距離正式發佈的日子還有很長時間,期間相信 Google 也會進一步提升這部電話的效能,包括改良 Android Q 系統。最後這部電話會是怎樣,相信很快便會有不同渠道的消息 “洩露” 出來,畢竟 Pixel 3 系列榮升保密度最低的產品。
畢竟 Pixel 3 系列榮升保密度最低的產品
部部Google親生仔係未都唔襟用
部pixel 2用左冇唔夠一年
舊電就開始打柴 個type c插口就鬆撚晒
郁一郁條type c轉插就鬆
Google點撚搞啊
會唔會係你條轉插壞左
定係叉電線都一樣會鬆?
我部pixel 2剩係粒電得返85%囉
其他方面都十分正常喎
d app 成日有廣告, DL 左 BLOCK 都有既, 求解決方法
li 兩日十次有六七次double tap個mon check通知嗰陣都中閃光彈
巴打呢個係你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞