[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
設定>應用程式和通知
不過唔知你asus機有冇
有 但係 睇唔到 某時間咩app運作緊
好似部手機link咗去第二部手機咁
買pixel 2
可唔可以解釋下點解
pixel 2細機mon係三星mon 夠靚
同埋相機黎講 都做到pixel 3八成功力
如果down埋mod版相機嘅話 除咗前置嘅冇廣角之外 相機功能其實有曬
除左相機之外 其他功能呢
一樣都係食到最新嘅android pie
其實分別真係唔大
不過pixel 2細機個屏佔比就會細啲 同埋冇wireless charging
考慮下先 因為我仲未諗掂轉唔轉會
一定要細機就上到Pixel 3好過啦
Pixel 2兩邊仲闊過正面有實體指紋既機我敢講而家買左返黎一定會後悔

Pixel 3個L豬垃圾MON我用幾個月時間都習慣左
係嘅 lg mon都應該好過xr 720p mon嘅
香港pixel有冇實體機試下
今時今日仲出720P真係比狗用

我雖然除左iPhone之外都鍾意用Apple既野但係都好想睇佢9月會點仆街法
XS/XR已經令佢仆仆地
可唔可以講下pixel 3 細機個mon會有咩問題?
岩岩入手一個禮拜到
買左一大一細
話2個mon 唔同品牌
XL 靚D
梗係冇咁簡單啦
3XL vs 3

中伏比率應該係唔低既,我部細機都有以上問題
不過就比較輕微
好強烈既對比,買水貨真係煩到hihi
你係香港直接同鋪頭買水既話就真係RIP
同Google買而你當地又有親友都仲有一線生機,不過都係煩架喇
所以我都冇理到
岩岩睇過我兩部機
無你張圖咁誇張 係有小小偏粉 但好小好小
我果部都係底有輕微偏粉
如果好似幅圖咁誇1000蚊shipping我都即刻退返比Google啦
即係細機有陰陽mon
so far amoled s3-s9未見過有陰陽
依塊Lg oled係咪唔同d?
LG OLED不嬲都好多問題
點解Google死都要一部lg,一部Samsung等人中伏
迫你買大機,賺多啲
Mon 貼 邊隻好? 閃魔冇出pixel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞