[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
都係平個$150美金啫,濕濕碎啦
平多過二百先講
經google us store 買pixel 3集運番hk, 但部機有問題 諗住request replacement 直接寄番us 換過部機
但contact 過google CS, 佢話一定要US 地址先幫到我,無得由hk直接寄番俾google
有冇巴打試過部機有問題而又成功係hk寄番us俾google? 佢RMA個程序係點? 係咪會寄個盒俾你,之後你pack部電話入去再寄番俾google?
唉部機成日random reboot, 好撚垃圾
搵US 巴打幫你手啦
Google 換野好快
我壞左個google wifi
Send 張prepaid shipping label 比我
收到就寄個新嘅黎
好方便
你咪係囉
推呀.
好想換啊,點解我部手機咁生性
有冇巴打試過部機出唔到聲去個耳機度? 但個type c adapter應該冇壞
電話可以一換一俾你過data添
21日寄返去就得
花式遊地球幾個圈都得
但問題係寄部新番黎都係壞
平時平野代運求其用間平真係無所謂

但話哂電子野易壞用間可以幫你退貨都好緊要

下次問清楚先用
佢會俾兩個pdf你
一個係RMA print出黎放係盒入面
一個係FEDEX張label print出黎貼係盒上面
美國個程先貼

盒自備或舊盒

淨係寄部機返去就得
所有accessories可以keep低
話說前排終於收到rhinoshield個bumper, 幾正
正過pixel 1 個個
我見pixel難換到喊
之前搵朋友幫手換過,搞咗勁耐
推 都唔知去邊度整好 唔係係google store買
匯豐support pixel3 3xl指紋login喇
pixel 1 係咪唔會有
等左好耐啦
幾時到恒生
黑撚到

Pixelbook用用下壞咗

問咗Support 叫我俾資料佢

係咪要搵美國地址幫手搞?
咩位壞左, 巴打我最尾係Amazon 買左部
測唔到電 開唔到機 屌 諗起又要搞一大輪就頭痛
email support真係搞唔掂,或唔知點搞,你試下佢call centre 問佢 會跟得快啲,我個陣部pixelbook 最後refund 都係靠cs
究竟點先可以搵到support
之前試過搵 根本搵唔到
好彩最後自己搞掂
contact us 美國辦公時間有個option 你按完, 佢會打比你
有live chat佢話幫我escalate 咗 24到48個鐘覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞