[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
犀牛
有冇淘寶推介
我整日都爆貼
【谷歌Pixel 3全屏钢化玻璃膜Google Pixel 3 XL全胶吸附手机保护膜】https://m.tb.cn/h.3w6kuiR?sm=dd853c 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥SXwxbFHuKPa¥后到👉淘♂寳♀👈

兼容Rhinoshield
Mon 貼 邊隻好? 閃魔冇出pixel
犀牛
有冇淘寶推介
我整日都爆貼
【谷歌Pixel 3全屏钢化玻璃膜Google Pixel 3 XL全胶吸附手机保护膜】https://m.tb.cn/h.3w6kuiR?sm=dd853c 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥SXwxbFHuKPa¥后到👉淘♂寳♀👈

兼容Rhinoshield個Bumper
咁多年Sony都未被選中
細機中招機會好大, 大機就冇咩野 Samsung mom
sony都係用lg mon
sony而家唔係啦
sony機 lcd mon 多數用JDI (專出陰陽mon, 尿黃mon), oled就唔知啦
有冇人要係Google store us買野(僅限accessories)
我pre-order個50usd 買機殼用剩10usd
我可幫減5usd
有咩咁特別要50usd咁貴
Google機殼好多都50usd 不過我唔鐘意
咁sharp用咩芒?
搵人夾係咪可以再平啲
如果係既話有冇人想夾
同埋可以點運返黎
google store us 有無block 集運?
bns 訂唔訂到?
bns已經唔得
集運
想問下3XL 舊電夠用一日嘛

利申: 唔打機上網only
3仔舊電好快無電
新機一定夠
6-7hr screen on time no problem
其實google一search就有寫
pixel 3 xl 係咪仲未support中銀app流動編碼
其他銀行都更新晒,唯獨中銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞