[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
一樣係布質感,不過Pixel既手感會再好D
Mini既質感係比較flat同埋硬,但係Pixel摸落去係會有種軟軟地既感覺

至於個50蚊留返黎買Pixel4把啦
Thanks
pixel4哪有錢
Spigen rugged armour 用到厭鳩痕想買
原裝套買得過呀
上次係大約半米高跣左部機落地
螢幕向地,開頭以為貼cover唔到既位花左條痕,點知拆個殼出黎掃先知係夾左條頭髮
好彩有貼玻璃貼同埋用左個殼
呢次真係中哂伏
一月初係領域買左部pixel 3,
用左個零星期部機啲聲剩係識係speaker度出,認唔到條type-c dap
一月尾拎左去維修中心 到而家都冇聲氣
今日打去chur下佢, 佢就話唔知係咪壞左主板,要等多個星期,
都唔知點收科, 以後真係唔貪方便算
其實你買得Pixel要預咗整會好麻煩
推呀
之前喺鬼域買pixel1又係用左冇耐就壞震動唔識震
叫佢拎去整 最後整左成兩個幾月
最撚大獲係整完冇耐又壞
我都想問問
兩部買先平
咁睇黎我個case都要搞番兩個月.. 巴打你部機整番黎黎果陣系統/介面方面有冇咩異樣?(最擔心呢樣)
整之前佢叫我自己洗機
整完拎到部機返嚟是但話個mon貼好似花花地佢又主動幫我換過塊
想問下而家android 9下面果行得返兩個制
有冇得整返其它制出來?
想要返切換app個正方型制
咩機?pixel3唔得
pixel 3囉
之前pixel 1用慣左
pixel 2得
唔得除非down apps
想買部pixel 3 64g 有冇巴打都有興趣同我夾
Google 有d位真係on99
右上時鐘轉左上時鐘
下面功能鍵一代換一次咁濟
仲有耳機窿
想點姐

但都比其它android 牌子好
邊有一代換一次咁濟前面冇換過喎
Android Q極其量係refine啫
點會無換呀
由2.1 第一部google用到而家
四個制用到得返兩個制
大致都係keep住home back recent
2.1嗰陣多個search制啫
至小以前比人改位 有得加/減制
最記得第一部有個波波係下面 勁正
最正係htc個d紅外線sensor
打打下字想改中間用手指返轉頭就得
勁方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞