[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
hero粒波波有真實感d
而家諗返 其實以前有粒野都真係幾正幾方便 睇notes 睇webpage 睇email 全部都勁有用
粒波波好正,但用耐咗會變咗黑色
仲有燈 諗起真係正過而家d所謂design
波波有手感d
紅外線掃下個sensor就得
又冇波波咁易壞

介紹返呢隻玻璃貼
佢聲稱去到9H硬度,不過我未試到,亦都唔想有機會試到

同我之前本地痴既爛鳩貼係有躍進,首先係指紋殘留問題解決左,跟住係邊位貼服左同埋睇唔到有殘膠

最重要係價錢,我之前用個塊不知名爛鳩貼係要160蚊,因為自己唔識痴所以淘寶免問,加上香港買到既又多數係呢D爛鳩貼。

呢塊就算計埋稅都唔洗160,識講既話都可以加少少錢麻煩佢貼埋。
所以去開個邊既巴打可以考慮下呢隻
160不了
160蚊爛鳩貼都唔係毫無用處既
至少真係救過我個MON一命

不過以後除左imos貼之外都唔會再係本地買保護貼
厚住臉皮自己買靚貼搵人幫手痴好過
大家用開咩保護套?官方嗰隻好似好正
Spigen rugged armour平靚正
ringke 幾好
買左呢個唔鐘意
而家google photo 係咪無左"只限充電時備份"呢個功能?
一連wifi同我係咁upload 相
同埋原來終身免費無限容量upload相得pixel第一代有
睇來部舊機可以keep住先
冇咗好耐遲啲可能有返
Android Police拆APK見到
應該等4 定買3好?

利申 xl 不了 mon 太大
D人話3 電細
請問巴打知唔知領域可trade in 換手機嘛?
我都想知
us store 做緊減200usd discount呀
xl 128 都係799咋, 領域貴成千蚊
有門市邊有得比較je
3 舊電係3代入面最大個舊啦喎

就算佢等4代出都係唔買XL架啦
見到samsung咁正 希望今年部4都好好睇睇
不過唔知會唔會跟出超聲波指紋
想睇下同s10相機互撼
有冇得唔刷rom, 整個mon既色水, 太暖色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞