[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
有做trade in 不過閪價
我用緊一代
部機突然著唔返,插電都冇燈著
香港有冇地方有得整?
發夢啦 Pixel係賣軟件 唔係賣硬件架
冇得撼 pixel第一
有冇試過長撳 power button 20-30 秒睇下開唔開到機?
pixel 係唔係用pd 先有快差? qc3.0 唔work?
iphone x 同pixel3
雙修左3日,感覺上部分app ios ui靚好多
但google 自家app係pixel上好用好多

順就ios比較順,但pixel都唔差

影相 pixel 3真係靚iphone幾條街,特別係夜景,連星星都影到
不過要我完全放棄ios轉用pixel 暫時做唔到
想問下巴打們用google camera 人影功能影相 影完之後點解會唔係同一個folder入面?
姐係佢影一張相開一個新folder
同埋巴打用咩app睇相?
用多幾個月你就唔咁諗pixel
試過喇 咩都無反應
一樣 ipx pixel 3雙修緊,用咗幾個月,都係ios 好,但pixel方便
Gmail 更新左material Design 2.0
但material 2.0 白底靚好多
等咗好耐佢先推play store update前幾日終於有
想請教吓
美版電壓同香港唔同,香港用有無野要留意?
定就咁usb type c插普通火牛就得?
唔該
配轉插or PD火牛
想入手部新pixel xl,
想請教一下美版既4G 頻譜同香港有無分別, 有無運去香港既攻略?
好似好吸引
我想問大家平時邊到買MON貼? 利申 3XL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞