[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
熊貓色XL真係好好J
個無線充唔係快充黎?
差唔多喇
係快叉 10w
原廠case黎喎
個情況係頭10分鐘會出快速充電中,跟住就會變慢,我諗同個case無咩關係

個stand係岩岩去日本買既,但係搵晒成個盒同埋說明書都冇講係110V專用,不過係個邊酒店都開過黎用兩晚,都係時快時慢咁叉,但係都未至於慢到50%要叉幾粒鐘
返到黎就用香港隻Apple 220V PD頭,唔知呢樣關唔關事喇
或者有冇用stand既巴打可以幫手確認下係咪全部stand model都係G019C
我想要部細機
有無巴打讓
宜家有優惠!第二部半價
試下用隻三腳18wpixel原裝火牛試下(英版果隻)

雖然唔知邊度有得買
想問問各位會多數喺 google store 到買定去街鋪買?
同埋google store 可以分期俾錢? (無咁多錢一次過俾
會唔會有保養
呢家用咗兩年半大陸機, 想換部 pixel 3
thanks
9成人google store買
分期香港唔得 要認證
https://support.google.com/store/answer/7166839?hl=en
唔係掛
真心要等一個月 不如我出旺角買
最pk 唔俾cancel
視乎 錢 同時間既 價值 等到就平幾舊 唔等就 多幾舊姐
佢收左 order 想賣比大家
price.com水貨仲平過上google store買
係驚貨源有問題
上ebanking或打上card center就分到啦,畀手續費

不過認真,冇錢嚟好
想問問各位會多數喺 google store 到買定去街鋪買?
同埋google store 可以分期俾錢? (無咁多錢一次過俾
會唔會有保養
呢家用咗兩年半大陸機, 想換部 pixel 3
thanks
9成人google store買
分期香港唔得 要認證
https://support.google.com/store/answer/7166839?hl=en
上ebanking或打上card center就分到啦,畀手續費

不過認真,冇錢唔好買
網上都有人賣 計落都係運費同時間值
我都 有部大64淨左
點解收到message都冇彈notification
Settings

search custom restrictions

untick Don't pop notifications on screen
唔知Google幾時開始個rom default tick左呢個option
我前晚flash Feb個factory image發現左呢個問題
我想買pixel 3 XL 128gb
不過搵唔到人夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞