[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
如果只係側面睇少少粉都算,最怕之後有其他問題
想問Pixel 3係咪冇1080p 60fps?
有1080p 60fps
只係4k得30fps
佢個種閃根本閃到用唔到
一閃閃到最高度亮度
個腦有少少問題分分閃到立方獸咁到入院
RingKe有手繩位,不過透明背果款好易有手指模
Pixel 3 lite 有個好詳盡既leak
我都買左犀牛盾保護殼同貼黎用,感覺好好
https://rhinoshield.tw

我係呢度買
有冇人用過dbrand個grip case
佢話係case但實際係bumper
屌那星好撚伏

用pixel影相有d相會成張out focus左同影落好多noise ,係唔係正常
佢官方可以免運費直送香港咁正
係呀,不過我無用郵寄,因為我心急用,fedx第三日就收到,都係貴少少
咁弱智 好彩無買佢
我上佢網就覺得古靈精怪,以前就話dbrand grip係skin friendly嘅bumper,但依家又叫自己做case
Fast File transfer
一開始出個時,Grip 係真係 bumper 嚟,之後過半先改成個網站上睇到嘅樣 所以 YouTube 上面嘅應該係舊版,大約前年到開始出
咦我都以為第二代變咗case
早知買佢啦,我想要bumper唔要case
有冇人用過dbrand個grip case
佢話係case但實際係bumper
屌那星好撚伏

一開始出個時,Grip 係真係 bumper 嚟,之後過左唔知幾耐先改成個網站上睇到嘅樣 所以 YouTube 上面嘅應該係舊版,大約前年到開始出
哦…

第一代係indiegogo搞,真bumper黎
而家準備賣既係第二代,變咗case,個背可買特別既skin黎用 (同痴電話既skin唔通用)
pixel 3 有冇LDAC ???
有,跟Android,好似An 8開始有
你用犀牛盾bumber個背有無花?
佢個網啲圖都係成個case咁
我喺YouTube度仲未搵到dbrand出嘅"case"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞