[親生仔]Google Pixel 討論區 (21)

1001 回覆
16 Like 8 Dislike
有咁嚴重? 加拿大夠凍 玩足幾個鐘都無閃過
我幾次都係開住相機鎖機閃 但部機唔熱
冇即閃玩左幾個鐘開始閃

相機食得仲勁估唔到加拿大咁凍都頂唔住

夏天唔知會點

唔知係咪mon控制光暗同cpu太近

定防水加玻璃散熱差

尋晚上左1月update希望fix到硬件問題啦
你會連續閃定點 我閃一次就唔會閃
過一兩星期又閃
連續 較到最光先唔會閃 強制唔俾閃
放低唔用一排起碼一兩個鐘先唔閃
android beam 過相, 一張半張係幾方便, 但如果要過得多要等好耐
你地同android 過大量相會用咩方法?
Wifi-Direct
Google Drive or
Google photos識自動分人
點解我Google photo唔識分人?
有地區限制
你開vpn然後clear google photos cache
再開google photos就會有face grouping功能
之後唔洗開vpn都得
有冇人開始覺得pixel 2 舊電開始打柴
知唔知香港邊到換電信得過
但我冇VPN都有 電話較英文
軟件多過硬件問題
Android P食電啲
我部pixel2 check accubattery得番82%
教左美國英文都冇

我pixel 3 xl有時入ig會卡係度,load唔到又更新唔到,要關app再開先得
google" Files "app
Beam 好似下個version 就會del
咁你大獲好多喎
到夏天就知 到時大規模出事一定有人集體告
google啲 function係咁
有啲人無啦啦有
用緊nexus5x邊度可以換電
點解你地咁易攞到嗰50蚊,佢話我用咗hk profile preorder要escalate我隻case
邊度有得買pixel3xl既機殼?我搵間間都無 我要有手機繩窿但唔係皮套果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞