網絡小說集中討論區<10> 書荒

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
天火轉書係未死左
同問"大聖傳"
李青山
程狗蛋可以玩幾耐
果時有傳差貴利要著草
狗蛋爹
呢條友廢到呢,異俠拖左十九幾年先肯完,之後去左起點開新書,無人睇,太監,轉過磨鐵開第二本新書,寫左二百零章又太監
網文盤古初開嗰時,佢係幾好睇嘅
但入面好多嘢佢拉到好大,但又唔講
鬼咁多坑
年更
突然諗返青葉靈異事務所嘅故仔
啲熊仔自己封自己箱,唔好阻住女主人個個

認真講恐怖類呢本真係好過咩恐怖屋好多
好多個故都睇到喊
寫人同人/鬼嘅情感真係一流
詭秘追到live 第3章太平淡 明顯勁水字feel 我估升序列4就係完第3章既時候
雪中悍刀行5分唔係吓嘛
我睇左網絡小說唔係好耐,大約十年,點都覺得佢入到頭5

依d都可以睇下

熊狼狗本明日等多d先
青葉D小單元係幾好睇
佢啲打鬥寫得好難令人投入
睇個d咩天使之王 真實造物主d名都睇到頭痛
叫阿孫燒俾我系列
佢D打鬥一直都係睇到頭暈
呢本野愈睇愈多名,又要有一堆專有名詞睇到頭暈
開多名都未去到大問題
最惨係開完之後冇足夠戲份比印象人記
好似真實造物主同佢d
開咗片咁耐有心睇始終記得
但一數返隱匿賢者個班冇乜戲份既
記性差d都即刻????????????
[img]https://na.cx/i/O4R1MNb.jpg[img]
[img]https://na.cx/i/AZCPVFx.jpg[img]

依d都可以睇下

熊狼狗本明日等多d先

熊狼狗上一本「難道我是神」好撚差,睇到一半頂唔順
轉形算ok,
比好多流水作者好架
唔通本本都李屌,左屌,十三大屌咩
不過,依家好難搵睇得上眼
好多睇一半就放棄
一開始係真心唔錯,係去到最尾拖文又hea寫,可能吹太大收唔到尾 點都好如果佢爛尾都好過無左尾
有無巴打睇過遮天?
呢排係youtube聽到首古風歌好正,叫「葬仙」,係紀念咩狠人大帝,覺得佢段簡介好型,搞到有d想睇
又長又臭,又係果種龍傲天網文,二世祖出場比主角屌打,二世祖吹雞又比主角屌打,二世祖搵老豆又比主角屌打,二世祖老豆搵祖宗,主角唔夠打走佬幾年之後返黎滅人滿門,下個二世祖出現,loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞