網絡小說集中討論區<10> 書荒

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
輕鬆睇種田阿。。。 女巫寫得不錯。
輕鬆小說梗係D8啦,完全唔使用腦
恐怖屋同佢上本驚悚直播其實幾好睇
就咁睇佢爆發話要斬人個章覺得佢26都好on9定大6人都咁on9 當人命(自己個條)唔值錢
但後續發展都係睇上面先知咁轟動
講真起點個榜不嬲水份多架啦 你話當年斗破個d就真係紅啦
回樓上
咁我又覺得佢本野幾好睇 有成績 未至於用呢d招掛
btw 邊到有提話佢賣左層樓買票
咁垃圾嘅書就唔好拎出嚟啦 成撚日打強國飛機
反而冇超維術士
超維風格似巫師 克蘇魯神話同科學之間 係我睇過咁多本網絡小說之中寫得最好嘅一本 真心不騙

https://tw.hjwzw.com/Book/36229
想問下有冇巴打睇過一個故係講地球發展左之後 喺唔同既星系遇到唔同既事 我記得個故有分兩大派別 有個情節係講有d個體特別強大既外星人比其他外星人囚禁左喺粒中子星到 之後叫地球人幫佢離開 有冇巴打記得係咩故
大家有時間可以加書入Post頭個書list
有條link
睇番個書單,我覺得可以加多個項目, 輕鬆,無腦。 有時呢d 都有d 意外地作得好既。
有冇人睇歷史類
護國公我覺得幾好
全名? 未聽過。
就係護國公
咩情況啦? 快完? 華史?
宜家四百幾章,講男主角改革明朝
唔同星系同中子星
會唔會係星際遊輪
重生之超級戰艦
睇左 50 章, 沒特色, 萬能飛將軍左跳又跳了三十多章。
棄了。
有冇清有好似魔王奶爸咁嘅書推介
要搞笑有搞笑,要激情有激情
個作者諗到邊寫到邊 個setting 係唔錯既
不過d 劇情真係太水
重生之都巿修仙,完左未?
未,停左2個月
有無link,我用輕鬆讀小說找不到
我用起點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞