網絡小說集中討論區<10> 書荒

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
很想重睇奧術神座同一世之尊
有冇啲好痴線搞笑嘅小說介紹?

近排睇嗰本注視深淵停左好耐
上一本覺得搞笑嘅已經係驚慄樂園
唔知點解睇到打爆咗中子戰星之後就唔想睇落去,明明仲差百幾章就完本
重生之神級敗家子
痴線到爆
呢本唔好笑
好無柳
重點係夠痴線
不過文筆
大家點評價完美世界?
睇到300幾章 一直睇主角開無雙好無聊
重睇緊詭秘。。。
詭秘之主
我忍唔住追到最新
仆街了
只睇完本
新人LM
有冇人係SF上面睇 求推薦 文筆唔差嘅西幻 科幻 日常都受
唔想跟收藏數搵書
其實蝴蝶藍嘅書邊忽好睇
我完全唔覺好睇,而且刻意賣腐好撚乞人憎

不過我d fd好鐘意全職高手,明明本書一開始已經有大BUG,葉修咁撚勁,點解一開始會比人踢走?
好想知占卜家序列4有乜能力
重睇緊一世好鍾意佢個setting
如果有本書好似一世咁,但力量體系變左西方/魔幻,有冇
因為你無睇晒本書就走出黎鳩up
同意巴打所講 全職睇哂會改觀

因資正常老左加埋幾年冇成就 所以俾人勸退
踢佢走主要係想要佢張帳號卡嘅角色
呢啲就係明明唔係自己差都俾人當戰犯

不過真心前期係悶到pk 如果冇玩dnf仲會睇到唔知佢做乜
最鍾意嘅網遊始終都係賊行
不過全職後面聯賽對打真係唔錯 幾正
你可以當佢用左本本書用黎鋪排掛
至於賣腐嘅話係觀眾群問題 你唔怪得作者
葉修咁撚勁 但係你冇睇到佢係點樣高開低走三年總冠軍

頭三年總冠軍 之後第4總亞軍之後就成績差 呢到都4年

第8賽季姐係S8 4年之後先比人叫走 呢到都冇成就 好似係尾幾 之後個4年

勁還勁老細係佢身上搵唔到錢都會叫佢走 佢唔接廣告出席活動個D野

之後搵到一個可以接手佢個帳號卡嘅人咪會踢佢走
全職比起劇情
其實我覺得個賣點係係角色塑造上高
每個人都有鮮明嘅形象
明明係行緊單主角但都好似睇緊群像劇咁
同傳統網遊文各有各特色
之前有巴打介紹雅拉冒險筆記,睇左一半左右
真心唔錯推薦
咩類型,幾章?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞