網絡小說集中討論區<10> 書荒

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
我意思係係啱啱升上去個陣 佢咁小心都比人知道個外掛我覺得有d bug
你地用咩Android apps睇故?
再睇返雪中
「我入陸地神仙了。」
「劍來。」
J到出血
悍刀行?
啱啱睇完走進修仙、同時穿越99個世界、劍靈同居日記
追緊無限欺詐師、主神調查員、史上最強贅婿、蠱真人、我家老婆可能是聖女、女友都想捅死我
有無以上同好可以推薦下書 要連載緊既
我修的可能是假仙,修真聊天群
假仙睇完頭幾十章已經搞唔掂棄左
其實從零開始個結局係乜
睇到去1100lv左右冇睇,都好似好多年前
假仙
佢之後下凡唔好睇
我果到放棄左
呢排翻睇完超級驚悚直播,真係好感慨一個大陸既普通工人,居然可以諗到咁有意思既野,又寫得咁好可惜咩坑都唔埋,個尾爛到仆街

有無好既修仙/玄幻/恐怖文推薦下
希望佢完左恐怖屋之後會寫直播2
殺神永生
深夜書屋
特拉福買家俱樂部
其實由人界開始到而家個故仔都係噉樣,變化唔大,一直升lv,睇到都悶

唔係為咗情意都唔係好想睇落去
其實係太多同類小說寫到爛晒 讀者要求高左好多 如果仙界篇放起幾7 8年前都係top 可惜而家興速食同太多太監
我同兩個fd嘅書單
-------------------------------------------
書名                                作者
無限恐怖                        zhttty
史上第一混亂                張小花
魔王奶爸                        盤古混沌
鬼喊抓鬼                        三天兩覺
驚悚樂園                        三天兩覺
末代捉鬼人                    途中的旅人
修真聊天群                    聖騎士的傳說
寵物天王                        皆破
雪中悍刀行                    烽火謝諸侯
劍來                                烽火戲諸侯
全職法師                        亂
悟空傳                            今何在
一世之尊                        愛潛水的烏賊
全球進化(爛尾)             咬狗
我有一座恐怖屋            我會修空調
全職高手                        蝴蝶藍
陰間神探                        道門老九
無盡武裝                        緣分0
鬼谷屍經                        姓易的
度鬼師 / 大棺人            姓易的
葬鬼經                            姓易的
人性禁島                        破禁果
巴打你應該有fd好鐘意睇道術既野?
陰間神探真心神作姓易的 既書都ok
姓易的 D ending我都好鐘意
但我好少見有人推薦佢
佢D書連住睇好正
其實係我睇開道術個D
但太浮誇個D我好反感
全人類搭飛船走佬,所以話本書仲未完
WTF
成日掛住南宮婉
莫名其妙
初戀丫嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞