網絡小說集中討論區<10> 書荒

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
CLS睇左幾下,
我頭十幾章就放棄

主角係咪覺得全世界欠左佢
校花的貼身高手有冇機會跑贏佢
太耐冇留意唔知完左未
冇可能 校花3話先等於佢一話 而家得1500萬字 校花我睇到3000都冇睇 入面d反角好似on9 成日比人屈錢
睇下過唔過到從零開始2000萬
從零開始仲未寫完架,條撚屌作者係後記有講到
修神外傳仙界篇仲作緊 我估應該有1000萬字先完 之後洪荒篇應該都差唔多 最後應該超過3000萬字
頂級奶媽幫安林回一回血就被秒殺咗
根本為死而死
啱啱睇咗劍來, 真係好正, 仲要章章都多字冇水份
大愛仙尊
放開那個女巫
文化入侵異世界
最近冇乜時間追書
好懷念以前一到夜晚11點用手機追書到2,3點
搵份扮工返,每日睇足八粒鐘
睇到唔知有咩好睇
突然見到大結局嗰下屌左出聲
呢幾章凡人修仙仙界篇又追到幾緊張
我估又係個大羅因為韓立有時間法則或者神識勁搵佢做野 之後奇遇升左太乙就反殺
有邊次唔係,由係七玄門見到墨大師開始就已經係咁loop左幾千章
呢幾章凡人修仙仙界篇又追到幾緊張
我估又係個大羅因為韓立有時間法則或者神識勁搵佢做野 之後奇遇升左太乙就反殺
有邊次唔係,由係七玄門見到墨大開始就已經係咁loop左幾千章
但佢係我第一本睇既網絡小說 我點都會睇到尾既 不過我相信道祖境上面應該又有其他境界
一開始又過淨係想做仙人消遙下就算 而家做左真仙後又係不停升lv 明明真仙都無限壽命
唔係無限壽,有五衰丫嘛,如果突破唔到好似會跌境界

我係等緊陳巧倩咋,條伏線由人界留留留到靈界又留留留到仙界,快撚d寫返條女出黎啦diu
五衰對佢黎講應該唔難過啦 好多真仙都係好百萬年以上都未升lv 佢就一上去又係搏命升 同煉氣期冇分別
因為比仙宮追殺同埋飛昇比人偷襲果單野未解決,後面仲有幕後黑手,所以盡快升lv呢d必然既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞