小學生濫用「聰明藥」後患無窮 恐上癮患抑鬱

441 回覆
15 Like 42 Dislike
高價收購3個月劑量
我食過 係非常有效 嗰時溫finance
瘋狂專注 連續四個鐘望住本書同電腦 唔使飲水唔使食嘢
減肥加溫書一流
我頂到啲副作用

心跳得極快
冇胃口

X2
我塊面仲出油
之前ADHD食過...
食完個人係好專注..但唔知做咩..
剩坐係個電腦前打開個word...但唔知要做咩..就咁坐幾個鐘.
好多side effect..又食量差又訓唔到又生瘡

個腦會自己形成一個世界咁
感覺好特別

巴打可唔可以賣d比我?我比多小小錢同你買

我有好幾樽係身,但我同你講普通人食係冇用,蠢人食都係冇用
因為R本身就係興奮劑,所以普通人食完會有反效果,蠢人食完就好似被人打完懵仔針咁

我唔係要變醒,我要專注溫書,我正係會係考試之前食,我成日溫溫下書走去打飛機又搞下其他野

超你食完只會專注打飛機咋on9
乖la 快D溫書!如果唔係下年又重讀

因為R本身就係興奮劑,所以普通人食完會有反效果,蠢人食完就好似被人打完懵仔針咁

我唔係要變醒,我要專注溫書,我正係會係考試之前食,我成日溫溫下書走去打飛機又搞下其他野

我想問呢隻係咪會手震?
同埋藥量減半 啲side effect 又點

抑制埋性慾的
當然你要本身有決心溫先會食佢
吳幸美應該好快會試食
人地食黎係醫科生考試, 大學生, 高中生博入IVE LEAGUE, 做金融要黎賺大錢,
香港班ON9家長就要個小學生食黎背乘數表

IVE league

對唔住係我錯
我宜家知佢地點解要食藥啦
邊度有得買
吳幸美應該好快會試食

抑制埋性慾的
當然你要本身有決心溫先會食佢

keep住食,以後飛機都慳返唔洗打
食佢入到kongu改寫人生 日日食都制

同意
利申adhd患者

巴打你係邊度睇醫生

屯門醫院

巴打公立要排幾耐
(之前睇私家)

同意
利申adhd患者

同意,食緊Ritalin, keep 住想嘔,有胃氣,食唔到野,手震,黎緊應該轉返Concerta

利申:ADHD 患者

食左Ritalin 差不多七年了,開頭經常嘔,而且冇胃口食飯超級辛苦,我嗰陣大概178cm高,體重跌到得返四十幾kg,醫生開一隻開胃藥俾我食飯前兩個鐘食,如果你哋唔係有需要嘅話真係唔好食
利申:ADHD患者

你食幾多mg
smoke weed is better

Can't agree more
真係可以連溫十個鐘書
唔使食嘢 唔使訓
完全唔攰
ADHD 本來就係 "做" 出黎既病。

屌你班傻西家長又係痴線既搵自己仔女較飛。
食過R字頭果隻
Side effect真係好勁
唔係每個都可以忍到
利申 醫生開比我

同意
利申adhd患者

巴打你係邊度睇醫生

要睇精神科醫生,但要做個test証明你有ADHD 先會開

個test 填係有adhd癥狀有幾難
政府轉左藥
逆天潛能果隻
重高達

強化人間 永遠的鳳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞