Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
要自己上網down,上fmscout就有
最後刷左個194

想改造法甲隻Pepe做中鋒,但係成日啲簡單餐屎都唔入
40腳 廿幾中 1球
Lafont
same here
你刷嘅意思係不斷S/L?
咁不如自己改
自己改就冇左好似抽獎咁嘅過癮
咁你刷都係要結果
其實dollar奴馬都可以叫幻幻龍
重可以即食
上季佢有release cause. 40m就買到 lafont又平 一個打聯賽 一個打杯賽
可以試下alex meret
不過一開頭傷幾個禮拜唔出得
Plizzari? 都係A米
翼嚟講Pavon真係最抵屌
其實fm touch同mobile版係咪完全兩回事?遊戲核心有無分別?
完全新手有幾個問題請教

1. 戰術陣式 揀完佢會set死左個位同球員type,
擺個球員好多時都唔係最適合既位置同類型,應該keep返default個shape定就返球員改?
會唔會踢得多就識踢個位?

2. 有無得Sim match?

3. 簽球星,球會肯賣球員唔肯傾簽約,係咪只有你隊波成績唔夠吸引佢一個原因?
屌你老母我買個新仔要用2m買斷價
其他球會出200k都肯放
1.揀完咪放返啲最適合嘅人落去
如果題示星數同綠格數少就代表佢踢呢個位唔fit。當然個球員CA夠高其實係可以照打嘅。要去訓練訓練個個位先會變得更加熟悉。
2.可以裝patch
3.係 。多數有成績都要講緊係慢慢變大會先吸引到。亦都有隨機情況係肯嚟。
順手問埋search staff果時有無得揀走唔肯黎/無可能簽到既人? 上一集有得filter今集唔見,我搵教練佢出埋d艾歷尼施丹比我
今集好易交換到球員 電腦隊有掛牌賣既球員,
開個價搭埋幾件自己唔想要既球員交換,電腦多數會接受仲有現金折扣,可以清d隊內高薪垃圾
其實果個出售薪金比例係咩意思
如果我賣人然後set70%
係我比7成,定買家比7成
玩左幾集都唔明
賣果個比7成人工
玩到第二季完季,哥狗同沙利比人抄左,跟住哥狗仲去埋車教
4231 壓逼加9斬 真係好屈機,102分完季 1負
英超 歐聯兩連冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞