Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
早知玩番FM18
請問你地係用邊個?
我search Knap有成十幾廿個tactic....
我用 BEOWOLF 4231 graffin tweak
真係忍唔撚住直接熄Game
一開波就傷一件 半場前紅牌多個
跟佢第一版定係最update?
Thanks
未完全Debug哂, 希望有有心人幫手試玩下先
我遲下會一次過出個正式版

btw我整咗學界精英賽同大專盃入Database, 不過係View-Only
你地會唔會想我將佢地變成Playable嘅球隊?
集集都有唔同問題 今集起碼有樣抵讚 遠射正常左 唔會下下K角位直射上藍天
蛆記隻Moise kean
12m一定簽到
抵到爛
其實有冇可能整到成個學界出嚟
純粹問下
整到有大學同學界隊可以已經好好
印象中以前都冇得玩
整到架, 不過要D時間, 因為有好多隊
不過FM入面無學界球員既Data, 如果要玩都係自己係出面要簽返D 19歲以下既球員
今集駛唔駛DOWN埋減PA PATCH先開GAME
當然跟聯賽
呢D大學隊其實係空殼嚟
我原意係整多D隊 可以Gen多D妖人比港超會個D簽

不過見大家以前都未試過控大專隊/中學校隊
覺得你地或者會有興趣由一個學界教練做起
慢慢升到去教港超/亞洲/歐洲/英超球會咁
覺得咁樣玩先係一個真正香港本土Football Manager既體驗

雖然一開波一個球員/職員都冇
但某幾間學校Reputation好高
有能力同聯賽球隊搶人返嚟用

測試既時候試過用男拔係凱景度簽到球員返嚟
同意,我用曼城
Mbappe 已經去到900k一個禮拜。
之後都唔知點同佢renew contract
過到財政公平咩
900k
FFP人工增幅果度最多罰錢
想自己改個港超做12隊 但改造12隊之後test埋冇問題之後入game得返10隊 請問可以點搞
Bernardeschi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞