Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
通常係屌啲黃咗嘅中場同兩閘冷靜啲
屌佢積極啲 同 食飽飯未
入唔到波 我會屌 踢得更有想像力
守波就屌食飽飯未
3前峰陣係咪唔似上集咁屈?
上集有用佢 太慢,打中堅實比人中出 防中啱佢多啲
Determination 有咩用?
想問下點先睇到CAPA?
fm scout
開緊game既同時開呢個app load game data
我剩係識屌食飽飯未

屌其他有機會有反效果
我PC版..買左INGAME EDI之後睇唔睇到嫁?
買咗 in game editor應該直情可以係game入面睇到
屌搵到喇....2016都係用核武黎睇
而家買完反而唔識用佢果in game editor...禁左好耐先搵到
BTW 唔該晒
前鋒單刀下下大大力省個龍
Knap 果啲陣全部都屈throw in bug嘅
其實assistant manager 同director of football 係要做乜
有咩數值對佢地是有用?
牙朗勁撚到
平均一場一粒
助教主要比advice你,一般係Scout Capa勁去justify隊內能力水平
其次視乎你想比幾多duty佢,再搵個別數值勁既,例如Tactical Knowledge勁可以叫佢set up opposition ins.

DOF主要簽人、賣人、傾合約
本身scout capa要勁,mental好既話會有d幫助:例如 Determination高會冇咁易fail
其次係名聲同國際、人事管理
點先有真名?
屌你中場成日入D靚波
會唔會假左小小
DOF一腳比我西走左
嗰時玩哈迪斯第一季唔夠錢買人,有個廢柴賣到錢,點知賣賣下個DOF幫我續約
即刻LOAD SAVE兜撚走佢老母閪
有冇人好鍾意玩青訓? 望住一個球員本身兩星,搵師傅比佢拜,間唔中比下佢出場,升到四星做長期正選 幾滿足
用強隊真係好難打
拿玻里成隊勁人中場 knap跟佢轉左幾個陣都好唔穩定
點樣搵師傅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞