Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
般茅Stanislas好好用
Offer to clubs
自己貼少少人工送走
有無巴打知Training裡面個"Outfield"其實解咩?
應該咩時候加入去Training裡面比較好? Thanks!
好撚25
有冇平價球員推介下. 個個都開幾千萬
玩法蘭克福真係屎都冇得食
玩曼聯中場用 sms加pogba射到對面啪啪聲
Pelayo

點算 仲要唔投資
Same 你點set呢兩個痴線佬
好勵志既故事 由殺人犯變左做owner
今集玩阿狗 開季用3中堅 9下9下 但好彩對強隊人哋自爆都贏到
後尾上fmscout down咗個4231 emery陣
ST: Press Forward (Laca)
LW: Inside Foward (我用Auba係Raumedator)
RW: Advance Playmaker (MK 但後尾傷咗 索性移Ozil去右 打多個中場中)
CAM: Advance Playmaker (Ozil)
CM: Deep Lying Playmaker (Xhaka)
CM: Ball Winning Midfielder (Torreira)
兩閘 Wing Back 一support 一attack/auto
兩中堅 Ball Playing
龍門 SK Support

開龍門球短傳 反搶壓迫佈越位
Direct Pass
控球由原本50%+~60%跌到40幾
但場場射門數係屌打對要
主客都贏到仲要作客炒到人
呢種直接足球好正
我隊曼八千八百萬賣比皇馬 即刻用一億六千萬買返mbappe,勁到到
我個LKK八千八百萬賣比皇馬 之後即刻用一億六千萬買返mbappe,勁到
Rode 第一場就直紅, 屌佢又嬲嬲豬
玩到第三四季開始無咩好做
要簽嘅都簽齊晒
Sms係咩
由unemployed 開始等運到
有西波教西波
有轉會就轉會
夠玩至少5季
Lazio 中場Sergej Milinković-Savić
Sms 用mez最撚屈
依個好勁 比曼城搶左
我先要買Saul
我件lkk 有一季做神射 平均分7.4幾都冇豪門買
玩青訓育成,第三季開始冇買過人 除左未經開發嘅幻幻
普巴就幾隊出價
LKK就無人理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞