Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
啱啱買咗,想問下普通同touch有咩分別?
iPad 版 有無人樣可以dl?
Contract manager 2019
想問玩港超球會係咪唔夠錢比人工?
已經一開頭賣左個外援,賣左十幾個千二蚊出去,請堆失意老人黎打
但係球會就黎破產,我係咪要失業
想問大家仲有冇Tierney嗰種高質又打到正選又唔貴既推介?
去咗牛津聯
單箭頭好垃圾
對般尼 半場輸緊1:3 即刻換埋拿卡出黎同羊一齊攻
最後完場4:3

明明上半場都好多黃金機會 但唔係射落個龍到就中柱
一換雙箭就啪啪聲咁入
個轉會bug 點用
我一推薦合同就俾個一口價我唔俾改

d球員三日唔埋兩日就要合同癲癲地
終於有25%discount啦
假人換靚仔樣:
首先可去pesdb到搵d廢球員/free agent,通常都有假人樣Download
http://pesdb.net

我自己都download咗唔少:
https://drive.google.com/drive/folders/179osZ3huHbS9Egf6l6ImvquqqGJdJr0S?usp=sharing

跟住搵你想換既假人id:
http://www.fm-base.co.uk/forum/fmcard-football-manager-signature-images/21919-how-find-club-competition-player-id-numbers.html
例如你個假人id係4689777,咁就將你先前download既相名改做4689777,再copy去平時大家擺facepack既file。

最後有用開facepack既人file入面會有個config. 文件,用記事本打開,
係中間copy and paste 大約係咁既句子(紅字係要改做你換既假人id):
<record from="4689777" to="graphics/pictures/person/4689777/portrait"/>

係game入面再reload skin就得
有冇巴打上到fmscout???? 成個鐘都上唔到
啱啱down完 仲係19.1.0 update 係咪要自己搵patch?
最新係 19.2.1?
比人炒左之後轉會去教紐卡素,諗住去護級
點知簽到Rudiger, Mere, Winks, Weigl

啲入球數字做乜鳩
前鋒入球可唔可以穩定啲
仆你個街救到12碼1秒都開心唔到即刻剷多腳送多個
幾年冇玩fm
想請問大家係咪冇日本data
要自己加database?請問有冇分享
開咗日本聯賽但冇球員
新仔想問下
有fd玩緊career 有冇得中途join佢好似online career咁 定一定要online career開過個新save先join到
係咪簽緊人 negotiate 緊 contract
無呀 就咁普通日子
世3第2季10月頭已經15個助功
不場作客nerf得太勁
唔係和就係輸
主場場場456球都冇咩用咁
呢個版本守到咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞