Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
fm個engine有漏洞就不嬲嘅事,
佢今集整撚到令玩家覺得嘔心就另一回事。
作客反智、合約經理、傷病過份、簽人大細超。
淨係呢幾樣已經搞到玩家屌撚住嚟玩
就算我玩到季季冠軍又點?遊戲體驗可以話係垃撚圾
除咗合約之外,其他都好似有好耐歷史
作客早五、六集邊有
Contract manager 好討厭。。。

不停要續約
弱左就實有
但無今集弱到業餘隊咁
打吡
第二季有冇啲勁前鋒推薦,20m鎊到
唔記得14定15好似係近年最少人屌
神射手 samba
頂 成日都有球員用雙腳飛鏟俾人直紅
已經冇用tackle harder
有無人玩香港球會?除左不斷試訓仲可以點搵外援
我佢客場場都比人VAR判12碼
我都無set tackle harder
今集真係玩左咁多集最失望個集
個引擎真心唔得
1.打單箭頭個前鋒長期低分 難入波
2.版本由2.0->2.1
傳中大改弱 瘋狂傳去對手身上
3.AI反擊無敵機制
一下湯穿你 無論你SET都係湯穿
4.上集客場弱化叫做係可以接受空間
今集係超弱化 隊波作客好似弱智仔咁
5.傳控戰術萬年無改善
都2019年仲踢緊連學界街場都不如既
小學雞波
18都冇咁濕鳩
今集傳中條友空晒就喺度等
等到有對手埋黎先省鳩佢
明明短角球冇人mark都要用weak foot踢d垃圾波
玩列斯聯用Knap 424個陣好癲
第一季英冠幾乎全勝一和上英超,
第二季季中打到季中排第二,
完全無晒趣味性。
由2007玩到家下都無咁癲
今年英超隊Big 6以外起手最多錢係咪紐卡素
西咸根底好d
我用Knap4231
唔太鐘意442 難搵人配置
我對Knap最初印象好似係2010果集 佢個兩閘進攻戰術 國米個馬干勁到仆街
有冇得將啲電腦較勁啲?
隊波連續三季攞英超同歐聯,本身已經唔特別玩超級球星 用幼多
特別係同你爭冠嗰幾隊
成日自爆
好似造俾你拎champ咁
點解仲有人話傷病過份,所以呢集垃圾?
明明一直都有呢個問題,之前仲有低傷病patch down添
講緊作客變垃圾 contracts manager 電腦球員售價大細超喎
以前的FM唔會咁架?
我覺得成日renew contract, 好可怕。隊內薪資比例愈來愈高
唔會2 3個月就叫你加薪 主場作客分別都無咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞