Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
屌你老味
On9 fm2019
Set左造入禁區就獲獲落式底出波
場場係度睇傳中 好似睇耶子咁
再唔係就屈禁區頂遠射
悶撚到仆街
仲有對面個龍門又係on9至極
勁隊龍門成日派膠
打曼城 公司佬回傳龍門 無壓力漏入
PSG 個龍又可以hold 2046 俾人偷波射空龍
仲有開生球可以省人入 好撚痴線
今集龍門nerf得好勁,不過包括自己個龍門都係
係咪要等更新先玩得掂
我見過ddg同紐亞入烏龍球
下年3月 1930 係最後大更新, 無就無
要三月咁耐
不過都search過無乜鬼佬屌個match engine
我試過個龍帶波出禁區 跟著唔知咩事帶帶下就唔理個波跑返入禁區 俾對面個前鋒直接單刀入咗
拎龍嚟踢freekick
用緊李城第一季
點set vardy先有波入
打4231 set佢press forward場場一係無影一係越位5次
遠續6.3分7場
突前

中場全部直傳 傳比華DEE 9跑
即係全部中場take more risk + direct pass?
唔洗direct pass
Thanks 試試佢先
同埋今集開短龍門球點解d閘要企到咁上
成日想喺邊慢慢上都唔得
一定係龍門傳俾中堅 中堅互傳幾下就美式足球長傳
set個HB/DLP?
講開又係
更新完之後我擺Timo Werner打PF佢已經入咗4球龍門派膠嘅波
已經有隻DLP support
同埋明明上集set distribute to full back兩閘係會回後攞波先
試過用Allison dum個波比前鋒反彈入
有無人知點先trigger到叫board起球場個option
我fm18 嗰時 board 自己話要搵地方起新球場
然後無左件事 過兩三年又話想新球場
最後過左十幾年都無起到
要:
球場舊,max. expansion 爆,你係隊波好耐(3年最少),場場99-100% attendance ,球會balance 有錢剩
依集有冇戰術特別屈?
英超非豪門開局咩隊好玩?
Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞