Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Atk/ Sup 好
我成日都唔知有咩分別
Attack嘅話
會成日推咗上人地half space失位
最好用三中場或者有隻勁防中逗住先用
4231用sup會好啲
Reddit有人會推隻閘做iwb嚟補位
可以試下邊款啱你
將隻pa 199 嘅forward 練爆左
見到ca199 好有滿足感

Share 下圖同心得
一腳轟入自己龍
之前好似有巴打用james maddison升極都升唔到
我用佢amc兩季正選佢真係所有數值一點都冇升
痴撚線
想放撚左佢
我都見過
玩完一季紐卡素,入到歐霸外圍賽
但因為盤數唔太穩陣
所以只係清左堆高薪低能
買左勁多幼齒
布雷西亞Tonali、費倫天拿Milenkovic、巴斯基斯細佬
希望keep住呢個成績兩三季,再深化個陣容
有冇人成日遠射中眉落keeper度og
玩呢啲隊唔買妖人真係唔夠啲big6踢
On9英超過一兩年前列全部都用一線頭球星
不過有個好處就係啲前列買完人成日掛啲舊球員牌 可以執啲又平又勁嘅
曼聯第二季
1.1億買夏薩特
72M買簡迪
45M買施美度

連馬達都要借走,打撚咩
本身達美安完季可以免簽,佢本人都話有興趣加盟
仆街 曼聯仲有一日同佢簽3年約,簽完將佢掛牌賣2000萬
第三季要買右閘 皇馬嗰隻odrio唔識串 原來之前有季掛牌賣幾百萬 屌Miss咗 已經去咗第二隊 要起碼三千幾萬 所以玩中下游英冠候選名單一定要擺勁多人隨時知佢哋幾時掛牌
右閘都買左 耶迪連打英超都尚可啦
反而左閘真係冇 得杜美特一個
中堅本身淨係留番Schar同隊長
堅尼地番車路士冇得打,想繼續借但又因為工作證出唔到借唔到 唯有用Atsu同武騰嘉紀
曼買夏世成1e06
皇馬買我入左50球既Kane 96m

窮就咪買啦
1e06姐係咩
岩岩腦塞左106m
45m
我個save佢被利先借在15m買斷 cls
有冇人會chur盡簽咗約轉會嘅人
玩曼成laporte扭計話要走 簽咗約七月走
結果我用到佢傷再打針硬打咗三場
Muto唔識入波

第二季免簽咗munir返黎,用落爽好多

第一季就季中千五萬到執咗巴克利返黎,勁好用
同埋右閘可以買mbabu 練埋佢踢左閘就可以做後場萬能key

最重要係佢計球會青訓,我玩到第3季都未夠4個人打歐戰
左閘可以試下max 左翼可以試下ziyech兩個都係1x m就買到 人工都應該係60-70k 中堅可以用bender頂一兩季 不過miss咗ordio就差啲
祖記想買我隻右閘
諗住問下佢隻右閘賣唔賣
153m 唔好去搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞