Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
見你哋講到今隻咁垃圾 仲買唔買好
訓練》指導
我裝番18黎玩
19真係撚唔掂
其實球員係咁跌determination 有無得解
玩皇馬已經比拉莫斯20 determination 做mentor 小組入面既後生仔都係咁跌
今集改左拜師真係戇九九 一出世已經命生成 話之你PA幾高 一日係巴神 一世做巴神
Tonali?
8m 買到
你係用拿玻里定咩
我用拿玻里 用落就係難夾戰術
係要時間磨合 我有一排都係咁射極唔入 或者靠界外球設定屈機先贏波
Knap以整戰術既人黎講算水準穩定 你揀返佢貼出黎 積分多 入波多 果啲戰術應該有保證 點差都唔會打到成pat屎
你地係咪會完全跟佢既戰術
啲人既位置都全跟?
我都係玩阿....玩高壓反撃拉邊OVERLAP 傳中..D角球多到...射門都勁多
一玩傳控真係食屎...成隊真係射門除3 龜到完埸!!總結撚唔到傳控 無巴打玩傳控..分享下個陣同戰術
新手一問:其實係應該keep著踢熟自己個陣 但每場因對手而轉?如果要轉應該點針對部處?完全唔識set tactic
我唔知應該點玩好 用西咸 攻擊球員上腳勁 應該咩打法好?同埋大家係會自己買岩自己踢法既球員 定係因應自己球員黎set?
盡量唔好搞
用得 plug and play 戰術都係唔想煩
不過你要用特定球員配合個位置好啲 好似DLP你放個破壞型防中落去就預左差啲
你搵下大陸或者外國人戰術 直接拎黎用
就算你有心自定戰術 都可或多或少睇下人地點set先 其實每集既神陣都一定係針對Match engine漏洞 你執著於真實既布陣思維係好難玩 同埋match Engine可以一次更新就唔同哂 呢個就係FM
所以我寧願哂時間去搵人地啲陣好過自己砌
我覺得係防中,好難做CB
我冇download黎直接用
係睇圖自己較咋
有咩分別
訓練都搵唔到指導既
左邊打直個排個訓練
小組好似會互相影響,你其他後生仔會互相影響,所以唔好一組放咁多人
咁即係天生determination , professional 個位數果啲已經注得無得救 我覺得以前咁好啲
有得救 你小組都可以得一個老師一個學生,唔洗一個老師幾個學生
唔係最少三個咩
1勁senior 帶2廢 juniors
廢佬嚟講貝碧托夫都幾好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞