Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
人工簽名費同轉會費成正比
你億幾兩億簽佢,實過2000萬年薪,幾千萬簽名費
有錢係咁DUM本比我買人
冇錢搞青訓
所以簽唔到?
我100m簽佢咋喎
Suso點用先勁
我用40m+60m分期買
佢簽字同agent費都要13。75m 簽唔到
仲玩緊FM17
想問下 打4-2-3-1 Narrow嗰3個攻中應唔應該俾佢哋roam from positions?

GK (D)
CWB (A)-CB (D)-CB (D)-CWB(S)
CM(S)-CM(D)
T(A)-AM(S)-SS(A)
CF(S)
今集有冇咩搶球機器好用
用過kondogbia 同Galiardini都唔錯
其實擺佢係右翼等佢自由發揮已經好勁,我自己打開傳中,但佢啲切入都勁
玩到第3季已經好悶 啲人又後生又夠晒勁 都冇咩新人要再買黎再replace
舊時堆人又全部賣唔出 隊波依家中場都十幾隻過半係唔會用但都高薪
轉隊啦
咁都得
我用車仔,放佢係右邊打inside forward support效果麻麻
希望有人答到你
其實自己用呢個戰術玩咗成4季都搵唔倒答案
雖然乜都贏晒
我Milan打4231,用返本身人腳左翼castillejo 前鋒cutrone 右翼suso 三個都完全解放
我同一隊玩到2023年了
熱狗Wanyama
玩熱狗 半季Kane入到20球
皇馬出價 想用4800萬同我買 佢係咪弱智
我出到3億佢先肯經董事局放
我隻Kane自己都唔想走 第一贏緊利同阿9分
歐聯8強對多仔 FA又4強

一黎就贏盡錦標

BTW 我大佢2億佢已經棄Bid
我大佢2.5億佢都唔放,嬲嬲地開3億分期先得,不過依幾年應該都唔夠錢用
熱刺其實乞兒黎 你開個save睇下就知
轉會筆直得2000萬鬆D 班球員人工升幅又大 好快就玩到爆倉
起球場仲要每個月還300幾萬 都唔知下年點過財政公平
玩中下游 一玩就幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞