Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
到時大傷,體檢fail
左閘我好似求其係班掛牌球員到簽咗華西個lato

2-300百萬就有,又有能力打英超

左翼睇下有無得簽巴塞個d蘇 我好似都係幾百萬就買到
落實咗 錢都袋埋 理得佢fail唔fail
進攻好勁,入球助攻都好多
不過一打強隊就但低分到仆街
小弟用touch版 有冇師兄知呢幾個咩黎
係賣左Pavon 80m之後佢出左個成就咁樣

用Google translate偵測語言話依幾句係丹麥文,你有冇咩位set錯咗
你知唔知第2,3個乜黎
左閘簽左巴塞個米蘭達
應該兩三年後可以接杜美特
右閘球探推介打意丙Pisa既Birindelli 有五星潛力,一百萬搞掂 即管信佢一次
轉唔到語文?
有個球員做唔到個promise, 依家對教練失去信任
係咪無得救 要放佢走
冇呀
Undenlandsk indtog應該係外國引援
取消外國球員限制?
Maskering af = masking off
Egenskaber = 能力

半桶水鳩估
Barkley太廢
Sms係曼狗到
點出價都reject
原來A米咁撚勁
Kessie打box to box屈能到
2翼查漢加suso
淨係買左tonali同借roma 意大利左閘仔
青年軍又有好多妖妖
我會雪
好似bug咗
明明傷八個禮拜 打完針踢咗三場同我講一個禮拜內康復
炒過球員 就冇transfer window限制
拎過best manager 就unlock 國家隊
借人試過拎到獎 就冇借人限制

我用hk apple store 買
入game後一路用英文都係出樓上d丹麥字
想請教一下,點查球員嘅week foot強度
以前可以喺position度見到兩隻腳嘅強度eg: fairly strong, strong etc. 而家唔知邊度check

利申:上一次玩嘅FM已經係FM15
應該球員成長->戰術嗰到有得睇
想問借人去邊個國家嘅聯賽最易攞到工作證
同埋ffp wage嗰個點計 一到第二季就紅咗
冇transfer window限制即係可以隨時買?
冇借人限制又即係咩

我全部唔明所以全部冇開
我sms拎左世界足球先生又係開左啲唔知咩
Saul
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞