Football Manager 2019 (11)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Sms要幾錢買?
係 要itunes搞
200m簽過
見過電腦鏝187m咁上下都買到
牙傾 at least 億六
仆你個街 車仔高層 第一年咁既人腳攞第三 都唔滿意
季尾叫我去照肺會議 去又死唔去又死
最後搞到比高層炒埋
有無人知個player’s player of the season個準則係咩
牙傾聯賽一季入3x球
又雙雙 場均評分第二同最多potm都拎唔到
連續三年都係沙拿
咁又真係抵炒 BIG6冇聯賽冇歐聯俾人炒好正常
開Game第一日,你係揀左季尾Qualify歐聯定係要有英超第一先?
今年聖誕得25%
呢樣好多年都有問題
上集見電腦世三連拎5年但無一年拎英超,有時前四都冇
巴打防守戰術點set,
我跟預設防反戰術用壓低防線+左右收縮防線,
比電腦強姦左右閘助攻+遠射
我推高防線打迫搶 咩隊都係
左右收縮咪比到空間人地傳中
通常人盯人比較好
我會較閘對翼 翼對閘咁
再搵人跟死對面隻核心
我隊波真係琴晚愛華頓咁
瘋狂比人爆兩邊,罰球走甩人輕鬆執second chance,世界波遠射
我用找卡素
用緊車仔第一季暫時踢左十幾場排第二
後面守得唔錯但前場成日6-7成控球都唔識攻咁
場場都1:0/2:1
莫拉達/基奧特加埋入得3粒
世三都唔係幾掂
有咩方法改善
利申打tikitaka
集中打中路 中場433有兩個拉邊個人有得較
基老tm?
棄用女人 用豬蛇
世三 得閒屌下佢
我係調番轉
用女人唔用豬蛇
豬蛇太慢好多波追唔到
世三 if 女人CF Pedro if
反而kante bbm入好多波
交戰線同壓逼都收窄然後推高
Christensen 協防掃曬d過頭波

不過玩車第一樣野就係清曬d 貴價後備
Fabre drinkwater好高人工
諗方法清走第2季買人
第一季無論點set 世三都唔識入波同助攻 女人達同朱蛇都係 好撚難用
第二季開始爆發 女人達打全能前鋒 大賽係咁入波 拎埋歐足 世三我set做if sup 都勁多助攻同入球 朱蛇反而唔識set free走埋
先前有巴打教要狂屌佢地 我第一季真係怒屌 女人達真係屌成材 但我都係唔鐘意用女人達 常規賽成日遊雲 所以我只係出女人達打大賽 常規賽用摩納哥買返黎果個妖人前鋒
有無巴打試過LOAD唔到去下一個日子
我卡左係2020年1月29號度
山狗身價都六千,等我用一億加山狗轟落去試下
啱啱開季打咗七八場
差不多場場都搏到十二碼
有時仲要一場有幾個
有無巴打都係咁?
我第二季已經清晒薩柏哥斯達 卡希爾 大衛雷斯 魯迪加 法比 真禾特 柏度 韋利安 基奧特
第三季走埋巴克利同賣佐真奴去psg
夏神扭計放走埋佢去祖記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞