(有圖)旅行時發現女尊男卑就知一定係香港人...

401 回覆
2189 Like 95 Dislike
唔肯踏出舒適圈就惟有接受依個結果
Ching你走先,依度我幫你擋住
有啲人好多撚餘,明明港女文化已經揚威國際,仲係度唔認。喂,無人阻止到你架,我地吹完水,你放低返個電話,你可以繼續咁對你男朋友架。
問題只係你做,你唔可以阻止人批評,批評就別有用心,自我中心,係林鄭先講架咋
你一係就講Point,一係就返出去繼續做自己,你知唔知咩叫討論區?
你老母俾狗屌
連登仔唔係要大男人主義??
我老豆就好大男人嘅, 呢啲拎GIP野一定一手搶左去拎
我細妹話要幫手, 同佢搶, 都被佢喝住
但係連登仔眼中, 咁就變成女尊男卑
實情係男人蝕底所以就搬龍門
同女權撚冇分別
對,想要好女仔,又禁不住誘惑,結果向港女低頭,抵死的。
講咩呀你,我有畀你屌㗎
我行得快佢自己會跟住我行架啦
家陣照顧細路咩
你返小學讀過啦,我咪講左係個男人點睇個女人嘅心態問題囉!點解會無啦啦同你拎呀?因為覺得你拎個喼會累呀嘛,唔夠力呀嘛。咪你所謂嘅錫囉⋯⋯咁香港人有咩資格話啲怪獸家長姐?人地都係錫之嘛
連登仔唔會放過如何一個可以冤枉正常女仔做港女既機會
不用分得那麼細...
宜家可以變黑咭/passport
逼人睇你打埋啲書面語口語撈鳩埋嘅字仲慘撚過俾狗屌
做乜咁介意自己港姐?你自己都講架,人地男朋友ok咪得囉⋯⋯第三者覺得有問題,重要咩?
梗係自己係死港男 乜都唔想做
有男仔有紳士風度自然被當成做爛市
波大
其實唔會,只係係現代,紳士風度應該男女都要有。
你老母唔用文言文?屌你老母也
傾過
佢話佢都知但控制唔到喎

然後再黑我面
港男先好笑一邊話要做大男人一邊又要男女平等
男女朋友都算,有時連做同學都老撚奉先惡頂
認同 但連登仔好明顯唔抵得人
人地拍拖點相處關你班連登仔閪事咩
日日熱門都成堆男女分裂post,煩唔煩呀
家下人地港女又冇話揀你地連登仔,連登仔女都未有就話港女乜乜乜,屌你溝到條女先講啦,
日撚日上網鳩up教人點做女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞