(有圖)旅行時發現女尊男卑就知一定係香港人...

401 回覆
2189 Like 95 Dislike
買多左幫手拎下冇所謂啦
但唔係乜都唔拎比哂人拎
同埋最緊要男人唔好拎女人袋

利申 買野唔受控制
自己拎唔哂就唔好買咁多。
Ok 明白
說穿了港男就係一條件差二無女人唔得既生物
所以先俾女人食住
一味鬧女人點解食住自己有咩用
不如改善自己條件好過
如果唔帶gip或只帶一個gip會唔會解決到問題🤔?
好驚,原來條件好就可以要人忍你,咩世界黎,你估返工?當自己老細?
依家係感情世界 你情我願 唔返工會死人 唔拍拖唔會死人
唔係呢個問題,我講嘅係,咁仲係感情關係?講條件?我真係好慶幸唔洗再溝女
原來就係佢
去toileto無所謂

行街就咪
出街食飯好多情侶都係黑面,夫婦更加係冇野講
幾乎每次食飯都遇到呢d情況
真係唔明點解女人郁d就發脾四
要逼個男人認錯
感情關係一定牽涉條件 只係分別係多與少
你唔講條件咁偉大
catgirl係好女仔黎你係咪照食
條件係最基本既野 令兩個人一齊
再黎先到發展感情
未拍過拖就走啦
我直頭覺得後生果代啲女人係個個都係以為自己係有長期病患嘅公主。啲野重少少又拎唔到,跑兩步又腳粗,曬兩曬又暈又怕黑。
我如果後生十年,我真係唔敢拍拖
我係自己獨遊呀 條女無跟黎,因為佢對日本無興趣,淨係鍾意歐洲
可能有時都要衡量帶嘅嘢係咪樣樣都咁重要

戴返個印度巴頭盔先
理性非盲屌
識果下可能都仲講下你口中嘅條件(其實果啲係吸引你嘅特質),我唔會覺得月入十萬係吸引人嘅特質,呢個就真係條件。
一齊左之後,就係講回憶,講經歷。條件幾好,都有更好嘅人的。
小朋友,唔好識少少就以為係專家,你果啲唔係愛情,係圍爐咋。
d港女三唔識七無事無交集係街對住都閪面

試問呢d女人長對又點會好面色

咩對老公會特別
激情完感情轉淡咪又胡態復甦

不過樓上果d就中國傳統階級觀念

西方價值就"唔係互相要求,而係彼此給予"
張圖唔岩wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞