(有圖)旅行時發現女尊男卑就知一定係香港人...

401 回覆
2189 Like 95 Dislike
我係話連登仔俾女人食住發爛咋
利申 無食住任何人 自己同男朋友自身條件都好好
喂呀大佬,上面係我同果位小姐討論緊野,你無啦啦駁我,我認為你認同佢,係咪好合理呀。
大佬呀,救命呀
Btw,我第一次聽人自稱條件好好
現實中未見過大家講既無自尊港男但係聽就聽得多,而且係女方同我講,當然d女知自己當人阿四提款機咁洗但係佢地完全無覺得自己錯,聽到我眼都突埋
心諗 d男人係咪真係無選擇 點解要咁cheap咁賤啊?條女除左順眼(靚都唔係)仲有咩好?
你信佢
整容豬閪日日上黎仇男出哂名
起下佢底就知
班仇男豬閪一比人笑佢仇男就會ff個完美男朋友出黎
開口埋口叫人小朋友小妹妹
十足十嗰d食鹽多過你食米 淨係識認叻既廢老咁

樓上有個留言講得岩
在外大多數人黎睇 幫女士拎野係叫風度 係香港啲自卑小氣港男先會覺得自己似奴隸

我問過男朋友 男朋友話當做運動 你班廢鳩唔做運動就另計 而且你都識講睇見個男人拎就辛苦 何況係女人 所以我唔會覺得係奴隸

你地而加就好似班仇女毒撚咁 覺得香港所有女人都係港女有公主病 其實會唔會係你地眼界太窄?定係以偏概全?

利申 去旅行自己拎喼 有次試過自己拎2個喼加咩一個大書包
再利申 每日返工都咩住個大書包 男朋友接收工搶黎咩先會比
女人手袋絕不比男朋友
無你班仇男豬閪咁得閒
咁真係靚唔怕認 起碼我有努力改善自己條件
呢啲個人觀感嘅野我就唔反駁,唔係有人話佢其他post嘅野,我都唔知佢係小妹妹,但一開口就feel到了,我只以事論事。
講到風度,我講左,就係男女都要有。
你自己唔係大家口中果啲女人,根本不用上心。
真係見到果D 情侶後影ga, 佢地都係離開函館站
成日話港女係咁 啲蝗女咪又係咁
根本唔係香唔香港嘅問題啦
係班男人上網就鬧人臭雞,係女朋友面前為屌閪就卑躬屈膝先助長女人嘅炎氣
睇多啲 唔好一日淨係屌班港女 係你地孤陋寡聞先以為得港女係咁咋
好可惜,講左咁耐,你一個point都都見唔到,只係不停話我,好on9啦,好垃圾好多錯啦咁
大家都有手有腳
自己做返自己個d最好 費事俾人話
依家個情況就好似父子騎驢個故事咁 一邊又話叫條仔攞 正港女
一邊又話男人做好應該
一句到尾其實人地拍拖係兩個人既事 點解一張圖就可以咁多延伸
發覺唯獨大陸男人好鍾意拎女人手袋
唯獨大陸女人會覺得男人幫佢手袋好威威
佢地唔識得個手袋係用黎襯衫

同埋呢
連登仔唔出街架
淨係睇tvb同聽其他連登仔講港女係點
嘈黎嘥gas
講返事實係點就算
其實如果就咁係街見到,我都無咩值得講,因為太多野唔知。反而上黎睇到個想法,問題就大。
風度還風度,我唔信廿幾歲後生女有咁柔弱。拖喼咋喎大佬 我就剩係會幫老母同屋企老人家拎袋,差唔多年紀既女仔唔該練下力
呢樣野你係不停重複,我答左你最少兩次,我好怕人咁,救命
你老母都係港女
唔通佢都係垃圾物種
死港女成日以為自己係公主/皇帝
多得大台垃圾電視劇 歌頌女尊男卑啦

你做少咗一樣即刻屌柒你「都唔知你點做人男朋友㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞